2777
2789
عنوان

خدا صدامو نمیشنوه😭😭😭😭

246 بازدید | 20 پست

دوستای خوبم من فقط شماهارو دارم که بی هیچ طعنه و توهینی به حرفام گوش میدین و راهنماییم میکنید.من تازه عقد کردم ولی دریغ از یه درصد دلخوشی و حس خوب.مامانم دیوونم کرده.خانوادش دیوونم کردن

دائما دنبال ایراد و بهانه از همسرم و خانوادش هستن.دائم دنبال اینن دعوا درست کنن.مادرم شوهرمو سگ محل میکنه.این مدت هربار دعوتش کردن خونشون یه بهانه اورده و نرفته.دائم به شوهرم پیش من فحش میده.اون روز میگفت الهی که بمیری و به عروسیت نرسی.همش داد و بیداد و ناشکری و غیبت و فحش.

من هرچقد دعا میخونم قرآن میخونم نذر میکنم جواب نمیده.دارم دق میکنم بچه ها دارم ازشدت غصه خفه میشم.چیکار کنمممم😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچسب ب خودت و شوهرت ولشون کن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
والا تا ببینی مادرت چشه دلیل این همه نفرت اش چیه؟؟

برای خودش هزادتا دلیل میاره.مادرم کلا خیلی حساسه و از کاه کوه میسازه.وقتی بخواو از یکی بدش بیاد طرف رو تبدیل به شمر میکنه.این وسط من دارم میسوزم منه بدبختتتت

والا تا ببینی مادرت چشه دلیل این همه نفرت اش چیه؟؟

دلیل نفرتشو به هزارتاچیز ربط میده.مادرم استاد بدبینی منفی بافی و کینس‌.ازهمه دنیا کینه داره حتی من که بچشم

برای خودش هزادتا دلیل میاره.مادرم کلا خیلی حساسه و از کاه کوه میسازه.وقتی بخواو از یکی بدش بیاد طرف ...

بعد ازدواج نذار دخالت کنه و رابطه کمرنگ کن وگرنه تا پای طلاق میبرت 

اینا رو ب شوهرت نگو نقطه ضعف میشه یا روز میکوبه سرت

دلم به حال شوهرم میسوزه.مادرم حرمت پشه ای بهش نمیذاره

زیاد دعوتش نکن خونتون. بیشتر تو برو خونشون.. باهاش برو بیرون

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗