2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری بهت آسپرین و انوکسپارین دور ناف نداد دکتر؟ 

رشد متوقف شد تو شش هفته 

امروز رفتم ک سقط کنم گفت این ازمایشو بده اگه خوبه شیاف بدم بچه بیفته وگرنه کورتاژ کن

نگرانم کورتاژ دوس ندارم 

به نظرت با این ازمایش با قرص شیاف بیفته خطر داره برام0؟

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
رشد متوقف شد تو شش هفته  امروز رفتم ک سقط کنم گفت این ازمایشو بده اگه خوبه شیاف بدم بچه بیفته ...

فیبرینوژن هم فکر کنم مربوط به انعقاد خون هست .... خونت لخته میشه ... شما  تو بارداری باید بهت اسپرین و هپارین  میدادن دادن؟ 

فیبرینوژن هم فکر کنم مربوط به انعقاد خون هست .... خونت لخته میشه ... شما  تو بارداری باید بهت ا ...

فردا دکتر قراره ببینه عزیز

.قبل این ک نداده بودن اولین باره این ازمایشو دادم

کورتاژ نکن زیر 10 هفته تو خونه میافته به راحتی  کورتاژ خوب نیست

مثلا میشه با این ازمایش بگن خونریزی تو خونه ضرر داره و اینا؟ 

فردا دکتر قراره ببینه عزیز .قبل این ک نداده بودن اولین باره این ازمایشو دادم

تو که سابقه سقط داشتی باید به محض مثبت شدن بارداریت بهت اسپرین و انوکسپارین دور ناف میدادن 

تو که سابقه سقط داشتی باید به محض مثبت شدن بارداریت بهت اسپرین و انوکسپارین دور ناف میدادن 

نداد 😞😞میگفت زیر سه تا پیگیری نمیخواد ولی خودم حدس میزدم و بهشم گفته بودم