یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیماری خود ایمنی درمان نداره، اما میشه به حد زیادی کنترلش کرد، اول سالم خواری و ورزش و زندگی بدون استرس، دوم چیزی که رو من خیلی جواب داد حنا بود، موهای من پوست ریزی شدید داشت تنها چیزی که روش جواب داد حنا بود ، من با روغن نارگیل و صدر قاطیش میکنم
من چندین ساله رماتیسم دارم، با سبک زندگی سالم میشه بیماری های خود ایمنی رو کنترل کرد
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه موهام بوره مشکی نیس ، پس حنا نمیتونم بزارم چون رنگ میگیره
امتحان کن واقعا به امتحانش می ارزه، فقط کف سرت و باید بذاری خوب بذاری فقط چند سانت ریشه نهایتا حنا بگیره، اونم به نظرم رنگ نمیگیره، میتونی رو یه تیکه موهات امتحان کنی اگر خیلی حساسی، من ۲۰ ساله درگیرم، از لوسیون های کورتون دار و هزار مدل شامپو رسیدم به این
منم آرتروز زانو و گردن دارم خیلی ناامیدم از پیری و ناتوانی می ترسم
عزیزم ،ورزش کن ،ورزش مداوم کمک میکنه بیماریت کنترل بشه
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!