2777
2789

امروز گفتم قرمه‌سبزی درست کنم خیلی‌وقته نخوردیم، گوشت خورشتی نداشتیم، دوتا استخون قلم داشتیم که بهشون یه‌ذره گوشت وصل بود. گفتم حالا تا دوباره گوشت بگیره این‌دفعه این‌جوری بخوریم. آدم که نمی‌میره یه‌بار مثل همیشه گوشت خورشتش زیاد نباشه. 😐

اومد به غذا سر زد، اول گفت این‌که روغن ننداخته و فلان، بعدشم چه قد زیااااد سبزی ریختی چه خبره، بعد یه هم زد و دید گوشت تیکه‌ای نداره، 

یه دادی زد که🤦🏽‍♀️ اعصابم هنوز که هنوزه خرده. 

نمی‌فهمم چرا، خب یه بار این‌طوری بخور، چیزی می‌شه؟ 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو گوشت بخر تیکه ای برات بندازم من باشم قابلمه رو خالی میکنم سطل میگم برو نون پنیر بخور والا 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

یه بار اینطوری بخوره چیزی میشه ؟

مگه خرید گوشت وظیفه اون نیست 

چیز خوب بخره ،چیز خوب بخوره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب بگو گوشت بخر ایکه ای برات بندازم من باشم قابلمه رو خالی میکنم سطل میگم برو نون پنیر بخور والا&nbs ...

وای این دیگ خیلی سلیطه بازیه🥲

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

همه‌ش گیر می‌ده غذای جدید درست کن، فلان کن. بابا انگار من هرشب غذای تکراری می‌ذارم جلوش. یه برگه برداشته می‌گه بشین هرچی غذا هست بنویس، خواستی درست کنی ایده داشته باشی. 

شما بگین غیر چهارتا خورشت و این پلو‌های قاطی و غذاهای نونی و فلان که مرسومه، چیز دیگه‌ایم هست؟

اه. همه‌ش غذا غذا

یه‌موقعا می‌گم آدم کوفت بخوره اصن. انقد که حرص می‌ده