2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=264350076]بلایک اسی فقط[/QUOاگه کسی چیزی گفت  حتما

من دوست دارم به روش همون آمبره ها رنگ کنم مثلاً شنی دودی یا شنی کاراملی اینا  نمیدونم خودش نشون میده یا نه 

بخاطر این دوست دارم اینجوری چون وقتی بلند میشه نمیخوام  خط و مرز داشته باشه و بد نشون بده 

راستی ترکیب رنگ قشنگ هم اگه کسی میدونستم بگه 

ممنون

خب آره دیگه تقسیم بندی امبره می‌کنن پوش میدن و بعدبا فویل  دکلره می‌کنن بعد رنگساژ حالا دکلره لایت ها بستگی داره چه رنگی بخوای روشن یا تیره 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خب آره دیگه تقسیم بندی امبره می‌کنن با فویل بعد دکلره می‌کنن بعد رنگساژ حالا دکلره لایت ها بستگی دار ...

لایت های تیره هم دکلره میکنن؟! من موهام ضعیف شده و موخوره هم داره  دکلره نسوزونه موهامو؟

لایت های تیره هم دکلره میکنن؟! من موهام ضعیف شده و موخوره هم داره  دکلره نسوزونه موهامو؟

اگه قبلاً لایت  داری ترمیم می‌کنن اگه روشن بخوای چون موهات ضعیفه تو پودر باید از اولاپلکس استفاده کنند و اکسیدان ضعیف 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

اگه قبلاً لایت  داری ترمیم می‌کنن اگه روشن بخوای چون موهات ضعیفه تو پودر باید از اولاپلکس استفا ...

که اینا هم چون موادشون گرونه و زیاد استفاده میشه اگه امبره خوب و روشن بدون سوختگی میخوای باید زیاد هزینه بدی عزیزم 

آهان  خیلی ممنون عزیزم  لطف کردی❤️🌹✨

فدات عزیزم