خب آره دیگه تقسیم بندی امبره میکنن پوش میدن و بعدبا فویل دکلره میکنن بعد رنگساژ حالا دکلره لایت ها بستگی داره چه رنگی بخوای روشن یا تیره
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
لایت های تیره هم دکلره میکنن؟! من موهام ضعیف شده و موخوره هم داره دکلره نسوزونه موهامو؟
اگه قبلاً لایت داری ترمیم میکنن اگه روشن بخوای چون موهات ضعیفه تو پودر باید از اولاپلکس استفاده کنند و اکسیدان ضعیف
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
اگه قبلاً لایت داری ترمیم میکنن اگه روشن بخوای چون موهات ضعیفه تو پودر باید از اولاپلکس استفا ...
که اینا هم چون موادشون گرونه و زیاد استفاده میشه اگه امبره خوب و روشن بدون سوختگی میخوای باید زیاد هزینه بدی عزیزم