2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم درخواست دوستی ندادم گفتم شاید قبول نکنی،  من تو تاپیک چهل سالگی عکستون رو دیدم ب نظرم خانوم ی هستین ک ب خودتون میرسید بخاطر همین از تون راهنمایی میخام. 

من ۳۵ سالمه زیر چشمم ارثی تیرس میخام برم دکتر ، حالا دکتر زیبایی برم یا پوست میخام فیلر بزنه، و این که احساس میکنم پوستم افتاده شده نیاز ب لیفت داره چیکار کنم چ دکتری برم؟

هیچ روتین پوستی ندارم یعنی اصلا ب پوستم نمیرسم میشه بگین چیکارایی کنم پوستم سبزه و کدر هستش 🙏 

سلام عزیزم درخواست دوستی ندادم گفتم شاید قبول نکنی،  من تو تاپیک چهل سالگی عکستون رو دیدم ب نظر ...

سلام عزیزم من چند ساله مرتب بوتاکس می کنم 

آب خیلی زیاد میخورم این خیلی توی پوست تاثیر داره 

برای زیر چشم نمی دونم ولی خط خنده ام رو ژل زدم 

صورتم نیفتاده واقعیت اطلاعاتی در مورد لیفت ندارم 

ولی اگه پیش یه دکتر خوب برید و بهشون بگید صورتتون به صورت مینیاتوری ژل بزنن فقط برای رفع نواقص پوستتون خودش لیفت هم پیدا می کنه 

مکمل ها و ویتامین ها هم برای پوست خیلی مفید 

من پودر کلاژن هم مصرف می کنم به نظرم تاثیرش خیلی مثبت بوده 

سلام عزیزم من چند ساله مرتب بوتاکس می کنم  آب خیلی زیاد میخورم این خیلی توی پوست تاثیر داره&nb ...

ممنون عزیزم دکتر پوست برم یا دکتر زیبایی؟ و چ مکمل و ویتامین هایی استفاده کنم ؟ پودر  کلاژن از کجا بخرم و چنده؟ ببخشید وقتتون رو گرفتم

ممنون عزیزم دکتر پوست برم یا دکتر زیبایی؟ و چ مکمل و ویتامین هایی استفاده کنم ؟ پودر  کلاژن از ...

من بیوتین پپانتین مصرف می کنم این دو تا رو از ایران نمیخرم ولی آمپول ایرانیش هم خیلی خوبه الان قیمت دقیقش رو ندارم ولی برای یه دوره شش هفته ای بین دویست تا سیصد 

پودر بیوتی کلاژن عالیه والا قبل گرون شدن دلار ۵۲۰ می خریدم الان شده ششصد تومن من قبلا که دویست سیصد بود روزی یه ساشه می‌خوردم که یک ماهه تموم میشد ولی الان گرون شده یک روز در میون میخورم دو ماه برام میمونه 

همه این چیزا رو هم از داروخانه می گیرم 

ماهی یکبار یا دو ماهی یکبار فشیال پوست می کنم اون هم هزینه اش شده ۳۵۰ که تو کلینیک زیبایی انجام میدم تو آرایشکاه هم دارن ولی برای کلینیک ها تخصصی تر 

دیگه اینکه پیش دکتری که کار زیبایی صورت انجام میده ما چیزی به نام تخصص زیبایی نداریم از دکتر عمومی تا متخصص پوست تا فوق تخصص جراحی پلاستیک ممکن کار زیبایی بکنن بگرد یه دکتر کاربلد پیدا کنه که تزریق فیلر و جوان سازی رو بلد باشه مهم نیست تخصصش چیع

من بیوتین پپانتین مصرف می کنم این دو تا رو از ایران نمیخرم ولی آمپول ایرانیش هم خیلی خوبه الان قیمت ...

سلام عزیزم ببخش ک مزاحمت شدم 

من سرم ویتامین سی خریدم که البته ب صورت ژل هستش (دکسترز) تجربه ای داری در مورد نحوه استفاده

آخه یکی میگفت باید شبا بزنی تو تاریکی و نور نخوره

یکی میگه هرروز نزنی یک روز در میون استفاده بشه 

بعدش صد افتاب میخاد؟؟ 🤍🌱