2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 194 پست
کلی اذیت شدم تا خانوادمو راضی کنم که الان واقعا مناسب نی که این جشن رو بگیریم  متاسفانه جوونا ...

عزیزم بنظرم اجازه میدید خیلیییی کم هزینه میاوردن

برا منم تو ازدواجمون نیاوردن همه اینا عقده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی اذیت شدم تا خانوادمو راضی کنم که الان واقعا مناسب نی که این جشن رو بگیریم  متاسفانه جوونا ...

خیلی سخته قبول دارم 

فرهنگ‌ ما تو این چیزا از ریشه مشکل داره 

اولین دلیلشم اینه مردم سرشون تو کار خودشون نیست و همش پی این و اونن که کی چی خرید چی برد چیکار کرد 

هعی خواهر میگم دیگه ما هم همینطور  ما کلا داداشم از روزی ک سر خونه زندگیش رفته یبارم پدر مادرم ...

آره عزیزم 

منم اذان شنیدم 

دعا کردم هیچکس تنهایی نکشه 

ماهم یکم خوشی ببینیم

عزیزم بنظرم اجازه میدید خیلیییی کم هزینه میاوردن برا منم تو ازدواجمون نیاوردن همه اینا عقده شده

اره اینم هستش 

سر عروسی‌منم یه سری کوتاهیا شده بود که هنوزم از سمت خانوادم عقده مونده و همش ورد زبونشونه

ما هم خونه ایم عزیزم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم روزای تنهایی زیادی گذروندم خیلی وقتا دلم میگرفت  پیش شوهرمم خجالت میکشیدم حتی خودم زنگ میزدم دعوتشون میکردم میومدن میخوردن میرفتن بعد مهمونی های خودشون منو دعوت نمیکردن😏فکر کن خواهر برادرا جمع میشدن به من نمیگفتن  زنداداشم یه روز درمیون خونه ماپلاس بود بعد میرفت مهمونی میگرفت به من نمیگفت بعدا از مامانم میشنیدم

منم پاشونو بریدم محلشون نزاشتم دیگه

منکه به اونا محتاج نیستم خودمو شوهرمو پسرمو عشقه  

خودمون سر خودمونو شلوغ کردیم با دوستامون و مسافرت و ...

نمیدونم حالا چی شده زنگ میزنن دعوت میکنن منم دیگه مثل قبل ادم حسابشون نمیکنم 

مادر به فدات پسرنازم😍🥰😘🤱 دخترم عاشقتم نفس مامان💞👧

منم دوست شوهرم با خانواده میاد خونم چون پنج شنبه شام خونشون بودم چند بار رفتیم اونا هنوز نیومدن منم دعوتشون کردم برا شب یلدا عروسی دختر خاله زنش هم هست شوهرش نمیزارع برن دیگه گفتم بیاین پیش ما 

منم روزای تنهایی زیادی گذروندم خیلی وقتا دلم میگرفت  پیش شوهرمم خجالت میکشیدم حتی خودم زنگ میزد ...

نمی‌دونم والا انگار رو پیشونی بعضیا نوشته هیچکس ب حسابشون نیاره

منم دوست شوهرم با خانواده میاد خونم چون پنج شنبه شام خونشون بودم چند بار رفتیم اونا هنوز نیومدن منم ...

خوبه دوست خوانوادگی دارین 

چرا نمیزاره عروسی بره ،طفلی خانومش

پس خیلیا مثل ماین

آره بابا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمی‌دونم والا انگار رو پیشونی بعضیا نوشته هیچکس ب حسابشون نیاره

نه میدونی چیه به هرکی زیاد خوبی کنی فکر میکنه احمقی 

ماهم اونا رو به حساب نمیاریم والا ببخشیدا حالا چه پخی هستن

مادر به فدات پسرنازم😍🥰😘🤱 دخترم عاشقتم نفس مامان💞👧