2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 194 پست
آره والا .زمانیم ک میگفتم خوش بودیم فقط اونا میومدن ب خدا ما می‌گفتیم بیایم رک میگفتن نیاین

وااا🙄😳😳

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه میدونی چیه به هرکی زیاد خوبی کنی فکر میکنه احمقی  ماهم اونا رو به حساب نمیاریم والا ببخشیدا ...

والا من جاریم کاری کنه براشون دستاشو میبوسن 

اما ما چون وضع مالیمون اوکی نبود گاهی شوهرم ازشون قرض میکرد کاریم میکردیم میزاشتن پای وظیفمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب که با خانواده همسرتون خوبید من ۷ سال بخاطر مادرشوهرو خواهرشوهرم که تنها بودن نزدیکشون خونه ...

من خودم تو تهران خیلی فامیل ندارم بیشتر همدانن

بعدم خدایی فامیل شوهرم هم خوبن هم جوونن. هم سن و سالیم تقریبا.

ولی خوب فامیل خود ادم یه چیز دیگس.

😄

بدجنس کی بودم من؟؟

با هر دو طرف رفت و امد داریم ولی فامیل همسر بیشتر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بخدا یک بار زنگ زدیم عصر بریم یک ساعت خونه خواهرش .رک گفت برین فلان جا خب اگه حوصلتون سررفته اسم یک ...

چقدر عجیبن

خاک بر سر ادمای گدا صفت.

ترسیده بری یه استکان چایی و دوتا دونه قند  از خونش کم شه

چقدر عجیبن  خاک بر سر ادمای گدا صفت.  ترسیده بری یه استکان چایی و دوتا دونه قند  از ...

آره بخدا قسم ،خسیسن 

حالا نمی‌دونم شما زرنگی فهمیدی ،یا کار این خیلی ضایع بود ک فهمیدی

ای وای چقدر بد

اره خودم هم دلم سوخت براش با شوهرش حرف زدم قبول نکرد شوهرم بهم گفت حرف زدنت بی فایده وقتی حرف میزنه رو حرفاش جالبه من فکر نمی‌کردم ک باهم مشکل دارن وقتی می‌دیدمشون میگفتم چ خوبن باهم چقد باهم خوش و خرم بودن وقتی نشست پیشم خیلی گلایه کرد بهش گفتم فکر نمی‌کردم اون طور باشه گفت ظاهرش اینطور خوب نشون میده حتی چند سال پیش نذاشت عروسی برادرش  و دختر برادرش هم بره 

من خودم تو تهران خیلی فامیل ندارم بیشتر همدانن بعدم خدایی فامیل شوهرم هم خوبن هم جوونن. هم سن و سال ...

خب معلومه اگه فامیل آدم با محبت باشند آدم بیشتر دوستشون داره