2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 194 پست
اسی بذار یه چیزی بگم. زنداداش من چند سال بود که اصلا محل ما نمیداد، هر سال خونه باباش بود. پدر و م ...

بله عزیزم دنیا گرده

منتها برا ما هنوز ب سر پیچ نرسیده .داریم مستقیم میریم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه که خودت جشن بگیری یه غذای خوب واسه خودتون بپز با کلی خوراکی یه فیلم کمدی باحال کیف کن همیشه که نباید تو جمع بود تا خوش گذروند من یه سال اینجوری شدم صب یلدا تنها بودم همه رفته بودن مهمونی من تا سافت ۱۲ با همسرم تو خیابون میچرخیدیم خیلی بد گذشت از اون سال به بعد هر جا دعوتم هم کردن نرفتم شب یلدا دو نفری تو خونه میمونیم خیلی خیلی خوش میگذره

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
داداشا کلا بی غیرت شدن یه ذره عرضه ندارن ماهم از روزی ک داداشم ازدواج کردم یکبارم سر سفرش نشستیم بس ...

من ک ازدواج کردم حتی پاگشام نکردن .شوهرم داداشمو خونه بابام دید اونم اتفاقی

تو این گرونی اگه کسی دوست داره با خانوادش و فامیل باشه بنطرم بهترین روش همینه ما چون دوست داریم هر ...

خب مادر بزرگتو حفظ کنه ❤️

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
برا ما برعکسه  خانواده پسر تو عقد میارن بعد عروسی خانواده دختر  که من‌ کلا با این رسم و ...

من نامزدم عقد نکردم 

امسال چون بله برونم نزدیک بود و عقدمم در پیشه و تولدامونم هست ،دیگه دیدیم هزینه خیلی زیاده گفتیم ایشالا سال دیگه یلدایی بگیریم 

امیدوارم با این تورما بشه سال دیگه گرفت

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  
من نامزدم عقد نکردم  امسال چون بله برونم نزدیک بود و عقدمم در پیشه و تولدامونم هست ،دیگه دیدیم ...

کارخوبی کردید اتفاقا

فقط هزینه های الکیه اونم تو این دوره 

کاشکی کلا این رسما عوض شه انقدر جوونا اذیت نشن

متاسفانه خواهر شوهر کوچیکم کهدخیلی تازه به دوران رسیده و دو به هم زن هست میونه ی همه رو خیلی خراب کر ...

اخ دقیقا

اما دلم لک زده براتون روزا

دم اذان از خدا میخواهم هیچکس تنها نشه

کارخوبی کردید اتفاقا فقط هزینه های الکیه اونم تو این دوره  کاشکی کلا این رسما عوض شه انقدر جو ...

کلی اذیت شدم تا خانوادمو راضی کنم که الان واقعا مناسب نی که این جشن رو بگیریم 

متاسفانه جوونا توقعشون کمه وی خانواده ها کوتاه نمیان

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  
من ک ازدواج کردم حتی پاگشام نکردن .شوهرم داداشمو خونه بابام دید اونم اتفاقی

هعی خواهر میگم دیگه ما هم همینطور 

ما کلا داداشم از روزی ک سر خونه زندگیش رفته یبارم پدر مادرم سر سفرش ننشستن چون زنش نمیخاد

فقط مامان و ابجیا و خاله های خودشو واسه شامو ناهار دعوت میکنه

خدا لعنت کنه اینجور زنا رو تا قبلش ک ب دستو پامون افتاده بودن ک بیای بگیرین دخترمونو تا گرفتیم هارر شدن

اوففف دلم خون شد دم اذون مشهده 

خدا لعنتشون کنه اه

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه