2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 194 پست

متاسفانه خواهر شوهر کوچیکم کهدخیلی تازه به دوران رسیده و دو به هم زن هست میونه ی همه رو خیلی خراب کرده الانم که آدما جنبه و گذشت کردنشون خیلی کم شده اینه رفت و امدها ناخودآگاه کم میشه واقعا حیف دور هم بودنایی که با خاله زنک بازیا از بین رفت...هرچند من معتقدم باید از ادمای سمی دوری کرد و تو جمعشون نرفت آدما به روی گشاده صاحبخونه میرن نه به خاطر سفره ی گشاده افسوس که خانواده شوهر من بی لیاقت هستن و منم صبر ایوب نداشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

مامانم گوسفند خریده برداره ببره اونجا عقیقه کنه واسم🤣

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...
شما میبرین با خوانواده شوهر میارن؟

ما‌ میبریم تازه عروسی کرده 

نمیدونم‌چه اصراریه ماهم حتما باشیم ولی خب از طرفی هم میگم خانواده من که دورشون شلوغه ولی پدرشوهرم اینا کسی رو ندارن ماهم نریم بدتر غصه میخورن دلم راضی نمیشه نرم

اسی بذار یه چیزی بگم.

زنداداش من چند سال بود که اصلا محل ما نمیداد، هر سال خونه باباش بود.

پدر و مادر ما فوت شدن و وضع خوبی نداشتیم،  اینم میومد از مهمونی های خونه باباش تعریف می‌کرد. حتی بعد فوت مادرم یه روز پیش ما نموند که ما غصه نخوریم. میگفت ما همیشه باید تو خونه پدرم دور هم باشیم. 

پارسال باباش فوت کرد، بخاطر ارث و میراث با خواهر برادراش قطع رابطه کردن. دیروز زنگ زدن ما رو یلدا دعوت کنن خونه شون، ما هم رد کردیم. و خیلی خوشحالم که دیگه بهشون نیازی ندارم. 

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
همیشه خوش باشید عزیزم  باید قدر این دور هم بودنا رو دونست من ۹۰ درصد خوشیهام و دور همیهام با ...

چقد خوب که با خانواده همسرتون خوبید

من ۷ سال بخاطر مادرشوهرو خواهرشوهرم که تنها بودن نزدیکشون خونه گرفتیم

ولی اصلا یه بار هم نگفتن بیاید دور هم باشیم فقط با تلفن باهام در تماس بودن

منم فقط دعوتشون میکردم،میگفتن ما حوصله مهمون نداریم

دیگه تا جند ماه میش که همسرم تصمیم گرفت منو بیاره نزدیک فامیلای خودم تو این یه ماهی که جا به جا شدیم همش دور همیم

کلا جفت زن داداشام با طرف شوهر قطع رابطن خیلی ساله من انگار داداش ندارم

داداشا کلا بی غیرت شدن یه ذره عرضه ندارن

ماهم از روزی ک داداشم ازدواج کردم یکبارم سر سفرش نشستیم بسکه زنش حسود و تنگ نظره

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه