2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 194 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل هر دو طرفو بدست بیار گناه دارن.شامو خونه پدرشوهر باش بعد باخیال راحت برو خونه پدرت تا نصفه شب یا ...

ما کلا داستان داریم تو این مراسمات،شوهرم تک پسره نریم ،دیر بریم،زود برگردم،کلا مامانش ناراحت میشه😅میگه فقط اونجا باشیم

چقدر هوب که هر هفته دور همید.ما ام دور همی زیاد داریم  ولی دنگی فقط سفر و پیک نیک و یلدا حتی ...

دقیقا ماهم برای همه اعصای خانواده تولد میگیرم ولی کادو نمیدیم مثل قرار داد شده 

فقط برای دورهمی و شاد کردن هم کیک میگیرم و شمع

خیلی خوبه تو هر شرایطی خانواده کنار هم باشن

ما چون هممون تو آپارتمانیم همش خونه مامانجونم که حیاطیه جمع میشیم چون معمولا تا ۳_۴صبح میشینیم بازی میکنیم

وگرنه خونه رو هم گردشی میکردیم

تو این گرونی اگه کسی دوست داره با خانوادش و فامیل باشه بنطرم بهترین روش همینه ما چون دوست داریم هر ...

چه خوب عزیزم ،پایدار ...👌🧿🌷

ولی همه خانواده ها اینجوری همراه و هم جهت و پایه نیستن 

وگرنه روش شما خوب و درسته به کسی م فشار نمیاد 

چقدر هوب که هر هفته دور همید.ما ام دور همی زیاد داریم  ولی دنگی فقط سفر و پیک نیک و یلدا حتی ...

چقدر خوبه ک اینقدر رابطه هاتون عالیه 

ما خوانواده شوهرمم خواهر چشم نداره خواهره ببینه چ برسه ب عروسه 

خودت تو خونه خودت میز قشنگ بچین کنار هم خو‌ش باشید با بچه هاتون

گفتم پست چنتا پست بالاتر.یسال همینکارو کردم ولی خوش نگذشت بهمون آخه خوردنی اینارو آدم همیشه استفاده میکنه فرقی با چله نداره آدم دوست داره اونشب تو جمع باشه بگه بخنده خوش بگذرونه با مثلا بچه ها با همسناشون بازی میکنن  

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
دقیقا ماهم برای همه اعصای خانواده تولد میگیرم ولی کادو نمیدیم مثل قرار داد شده  فقط برای دورهم ...

همیشه خوش باشید عزیزم

باید قدر این دور هم بودنا رو دونست

من ۹۰ درصد خوشیهام و دور همیهام با خانواده شوهرم و پسر خاله هاش و دختر خاله هاشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چقدر خوبه ک اینقدر رابطه هاتون عالیه  ما خوانواده شوهرمم خواهر چشم نداره خواهره ببینه چ برسه ب ...

ماهم همینطور همه باهم قهرن هربار پیش هم بودن دعوا شده خدا لعنت کنه جاریای فتنمو که خوشیو از همه اعضای خانواده گرفتن 

چقدر خوبه ک اینقدر رابطه هاتون عالیه  ما خوانواده شوهرمم خواهر چشم نداره خواهره ببینه چ برسه ب ...

اونا ذاتشون بده عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گفتم پست چنتا پست بالاتر.یسال همینکارو کردم ولی خوش نگذشت بهمون آخه خوردنی اینارو آدم همیشه استفاده ...

ما هم شرایط شما رو داریم خانوادم شهر دیگن و با سمت شوهر قهریم خودمون 4 تایی تو خونه ایم

ما کلا داستان داریم تو این مراسمات،شوهرم تک پسره نریم ،دیر بریم،زود برگردم،کلا مامانش ناراحت میشه😅م ...

اوه کارت سخت شد شب بعده چله بگیرین خونه پدرتون یه دقه فرقه این دوشبه  

ماهم همینطور همه باهم قهرن هربار پیش هم بودن دعوا شده خدا لعنت کنه جاریای فتنمو که خوشیو از همه اعضا ...

آره ما هم خیلی خوش بودیم دوتا آدم عوضی ک خیر نبینن اینجوری کردن همه چیزو