2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 24354 بازدید | 36 پست
بابام اینا ی شهر دیگن  بالاتر گفتم قبلا رفتم قهر فایده نداشت کسی کمکم نکرد

خب اینجوری ک نمیشه 

شما میگی بخاطر بچه س ک تحملش میکنم 

ولی داری خودتو نابود میکنی  مگه خودت 

بچه ت پسره خدا روشکر 

بده ب پدرش  طلاقتو بگیر  

یه روزه  دوروزه  ۱ ساله  تا کی !! 

تا بچه ت بشه ۱۸ ک بتونی براش زن بگیری  میخوای تحمل کنی ؟؟ 

نه خودت زندگی داری نه بچه ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهت ارتباط با ادمین به آی دی sehramizdonya1@پیام دهید

سلام به همه.اگه تو زندگیت مشکلی داری،اگه شوهرت بداخلاقه،اگه بچه ات لجبازه ،اگه خونه میخوای،اگه مشکلات مالی داری،اگه بیماری داری،اگه رابطت با اطرافیانت خراب شده،اگه دنبال زندگی روهایی خودت میگردی،اگه افسرده ای و حسرت خیلی چیزا تو دلت مونده به این کانال رایگان ما سر بزن و ببین چطور با تغییر دنیای سحرآمیز درونت،دنیای بیرونت دگرگون میشه@seramizdonya

وای چقدسخته شوهربداخلاق چون شوهره خودم بداخلاقه درکت میکنم بایدفقط سکوت کنم والاهرشب بایدبجنگم آبرور ...

عزیزم 

درک میکنم حرفتونو 

چون من از شما بدتر بودم ولی بچه ها من برا شوهرم ی دعا گرفتم مهر و محبت و زبون بند ،باور کنید از این رو ب اون رو شده 

البته خداییی کارش حرف نداشت 

التن د ترس از ابروریزیشو ندارم 

ی سید خوزستانیه 

اسمش ابوعباسه 

۰۹۳۳۸۷۱۷۴۰۴

مشکل همینجاست متاسفانه پسر عموم هست ک اصلا نمیشه قبل از اینکه پسرم ب دنیا بیاد ی بار خودکشی کردم ک ن ...

عززززیزم نکن اینکارو 

زندگی خودتو خراب نکن 

تو فک میکنی فقط خودت ایجوری والا مال ما بدتره تازه ابروریزیم میکرد ولی خدا رو شکررر براش دعا گرفتم پیش ی سید خوب عالی بود 

الانم داریم زندگیمونو میکنیم 

شمارشو میزمت زنگش بزن خودتو نابود نکن ی سید مشهوره ب اسم ابوعباس 

۰۹۳۳۸۷۱۷۴۰۴

آخه بدون پسرمم ک نمیشه😭

عزیزم نکنید بخدا راه داره 

زندگیتونو نابود نکنید  ب همین سیدی که میگم زنگـبزنید دعا بگیرید،براش بخدا معجزه میکته روش شما فک میکنی طلاق بگیری با ی مرد بهتر اشنا میشی والا ن 

همشون همیجورن زنگ بزن ب همی ابوعباسه بببینید چ میگه بهتون 

سلام با زبون و نرمی تو مرحله اول بعدشم با زبون بندو دعا خیلی کارا میشه کرد

یه خانومیه اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ برای خواهرمو دخترخاله هام خییییلی کارا کرده

زنگ بزنین ایشاللا برای شمام خیر باشه

وای چقدسخته شوهربداخلاق چون شوهره خودم بداخلاقه درکت میکنم بایدفقط سکوت کنم والاهرشب بایدبجنگم آبرور ...

شوهر خواهر من دست بزنم داشت شش سال خون خواهرمو کردن تو شیشه یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ گوش شیطون کر شوهرش زیرو رو شده نشسته سر جاش

ایشاللا گره از زندگی همه باز بشه

طلاق بگیر نالایق مثل این پسر لش های پوچ گه منگل هست یه زن کله پوک کودن کلاش گیرش اومده که عاشق الوات دله دزد هرزه بوده مابقی باید جوابگو باشند دهاتی های کودن نادون مثل این دختر ج.ن.ده هایی چون هانیه حسینی عن زنیکه گوز شوهر منه یا تو گه با اون ۶۰۰ من آرایش عنتر عقده زگیل کونی دهاتی منگل مفنگی لاشی یکم کمتر بزن تنه لش پوچ منگل هرزه نادون زر میزنن دری وری میگن چرت و پرت