تو رو خدا بگید چکار کنم شوهرم خیلی عصبی و بد دهنه مثلا همین امروز سر سفره نهار بچه امون مریض بود هر کاری کردیم نهار نمیخورد رفتم ی گوشه دراز کشید ی دفعه شوهرم عصبی شد رفت حولش داد گفت حالا ک غذا نمیخوری برو تو اتاق منم گفتم چرا اینکارو کردی بچه خودش مریض ی دفعه گفت تو خفه خون بگیر منم ناراحت شدم رفتم پسرمو ک فقط ۳سالش بقل گرفتم.بعد شوهرم گفت چرا نمیاید غذا بخورید گفتم نمیخورم تو بخور برو سرکار بعد میخوریم بلند شدم با بچه ام رفتم تو اتاق بعد داد زد گفت شب ک میام اینجا نباشد گمشید از اینجا برید حالا من چکار کنم همش همینجوریه علاوه بر اینا کلی حرف زشت دیگم زد ک من گفتم از این حرفا جلو بچه نزن ک شروع دعوا شد ۸ ساله دارم تحمل میکنم تو رو خداااا کمکم کنید کجا برم دلم نمیخواد هیچکس بفهمه برا مشاوره هم ب حرف گوش نمیده بریم تو رو خدااا کمکم کنید
جهت ارتباط با ادمین به آی دی sehramizdonya1@پیام دهید
سلام به همه.اگه تو زندگیت مشکلی داری،اگه شوهرت بداخلاقه،اگه بچه ات لجبازه ،اگه خونه میخوای،اگه مشکلات مالی داری،اگه بیماری داری،اگه رابطت با اطرافیانت خراب شده،اگه دنبال زندگی روهایی خودت میگردی،اگه افسرده ای و حسرت خیلی چیزا تو دلت مونده به این کانال رایگان ما سر بزن و ببین چطور با تغییر دنیای سحرآمیز درونت،دنیای بیرونت دگرگون میشه@seramizdonya
شوهر خواهر من دست بزنم داشت شش سال خون خواهرمو کردن تو شیشه یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ گوش شیطون کر شوهرش زیرو رو شده نشسته سر جاش
طلاق بگیر نالایق مثل این پسر لش های پوچ گه منگل هست یه زن کله پوک کودن کلاش گیرش اومده که عاشق الوات دله دزد هرزه بوده مابقی باید جوابگو باشند دهاتی های کودن نادون مثل این دختر ج.ن.ده هایی چون هانیه حسینی عن زنیکه گوز شوهر منه یا تو گه با اون ۶۰۰ من آرایش عنتر عقده زگیل کونی دهاتی منگل مفنگی لاشی یکم کمتر بزن تنه لش پوچ منگل هرزه نادون زر میزنن دری وری میگن چرت و پرت