2777
2789

از بس صورتم لاغره استخوناش زده بیزون 

بدنم خوبه ها فقط صورتم خیلی لاغره 

جوانه گندم و مخمر ابجو و ژله و همه رو امتحان کرده همش الکیه 

ی دارو یا راهکار میخوام جواب بگیرم 

چند وقت دیگه عروسی جاریمه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخای فوری جواب بگیری فقط قرص چاقی

همین دیگه هیجی ب سرعت اثر نمیذاره

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
من چند هفتس ویتامین ای میخورم  هم سفید شدم  هم صورتم بهتر شده

واقعا ب بعضیا نمیاد یکیش من

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

عزیزم من خودم امتحان نکردم ولی اینجا از کسی شنیدم میگفت از عطاری قرص گیاهی حکیم یه همچین چیزی بود

گفت خیلی خوبه 

یکیم گفت قرص هیمالیا از عطاری اونم باید بگیری

باز برو وز عطاری بپرس کدومش بهتره و اینکه عوارض نداشه باشه 

شیرخشک گین آپ بگیر با شیر قاطی بکن بخور تضمینیه

گین اپ همون قرصه منظورته؟