2777
2789
عنوان

نظرسنجی

67 بازدید | 4 پست

به نظرتون کی میخواد طلاق جا بیفته تو ایران ؟کی خانواده های قدیمی میخان متوجه بشن ک  قرار نیست همه ی زندگی ها به خوبی و خوشی ختم بشه و هیچکدوم جدایی نداشته باشه ؟ خب وقتی ی نفر حالش تو ی زندگی خوب نیست بچه هم ندارع چرا نباید حمایت بشه ک طلاق بگیره مگه حتما شوهره باید معتاد باشه یا دست بزن  داشته باشه ؟ والا  تخریب روحی  بعضی اوقات از  کتک هم بدتره 

وقتی هم بگی فلان اخلاق رو داره یا اذیتم میکنه آنقدر از زندگی های سخت بعضی ها میگن ک سوختن و ساختن  احساس عذاب وجدان ب آدم دست میده  برای دلایل خودش 

ولی خب جوونی ک داره هدر میره چی ؟ 

هر کس هر جا نظری بخواد همه تا حد امکان نظرشون اینه ک طرف جدا نشه ..

همیشه دچار تردیدم اصلا نمیدونم دیگه چیکار کنم 

فقط میدونم از هیچی راضی نیستم 

ببخشید طولانی شد 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
جا افتاده ديگه الان تو هر خونه اي يه مورد طلاق هست

اره ولی هنوز همه بد میدونن 

و ب راحتی کنار نمیان 

این یعنی جا نیفتاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی هنوز همه بد میدونن  و ب راحتی کنار نمیان  این یعنی جا نیفتاده

از لحاط روحي جدايي براي خود ادم سخت تر هست

چون اصولا براي بقيه جز پدر مادر زندگي ادم مهم نيست

اگر ازم خىد ساخته و مساقل باشه از لحاظ روحي خيلي زياد هم سخت نميشه چون ديگه بعد از طلاق مجبور نيست بره دير سايه كسي زندگي كنه

از لحاط روحي جدايي براي خود ادم سخت تر هست چون اصولا براي بقيه جز پدر مادر زندگي ادم مهم نيست اگر ...

سخت تر از زندگی کردن با ی آدم بد ک نیست ؟

شخصیت مستقلی ندارم 

یعنی نمیزارع ک داشته باشم  باید دائم تو خونه باشم 

اما با زندگی خونه پدر مادر بعد طلاق مشکلی ندارم اونموقع آزادم سرکار میرم