سلام شما اگه شرایط منو داشتین انتخابتون چی بود؟امسال کنکور شرکت کردم رتبم 8 هزار شد ولی به خاطر بومی گزینی و کم شدن ظرفیت ها قبول نشدم.حالا برای تکمیل ظرفیت دعوتم کردن و احتمال زیاد اینبار قبول میشم.مشکل اینجاست که دانشگاه یه شهر دیگست که حدود دو ساعت و نیم از شهر خودمون فاصله داره.با اینکه شهر خودم هم دانشگاه فرهنگیان داره ولی تمام تکمیل ظرفیتی ها از کل استان رو میخوان ببرن زابل.من پدرو مادرم زمین گیرن و سنشون بالائه و تمام کار های خونه و آشپزی و خرید و دنبال کارای اداری رفتن با ماست.برادر هم ندارم فقط منم و یدونه خواهرم اگه برم همه مسئولیت ها رو دوش اون میفته.فامیل هم گرفتاری دارن و نمیان جور ما رو بکشنن.اونقدر هم درآمد نداریم که خرج پرستار کنیم اصلا پرستار گرفتن برای ما ایده خوبی نیست.خودمم دلم نمیخواد از پدرو مادرم دور شم.میتونم دوباره برای کنکور بخونم و رتبه خوب بیارم از این نظر مشکلی ندارم ولی وقتی رفتم اداره تا ببینم اسم منم واسه تکمیل ظرفیتی ها هست و شرایطم رو گفتم بهم گفتن که انتخاب با خودته اجبار نیست بری ولی احتمالا سال بعد وضعیت دفترچه بدتر از امسال باشه.شما بودین چیکار میکردین؟میرفتین یا دوباره میخوندین با این وضعیت؟