2777
2789
عنوان

در مورد پدرم😔درد دلهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 63 پست

پدرت نوع رفتارش اینجوریه نه اینکه تو رو دوس نداشته باشه. 

تو یه مقاله ی خوندم براساس تحقیقات آدمای خسیس تو ابراز احساسات هم خسیس هستند. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی😶😶😶ولی من عادت کردم بیشتر بابا ها و مردا سردت عزیزم بخاطر اینکه خودشون زیاد محبت ندیدن،منم مامانم بهم زنگ میزنه ولی بابام نه من بهش زنگ میزنم میگ اتفاقی افتاده بعد که خیالش راحت میشه اتفاقی نیوفتاده میگ چرا زنگ نمیزنی 😐بی وفا شدی اینا

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you

عزیزم خداروشکر که خودت زندگی خوبی داری

اصولا باباها ابراز محبت نمیکنن

به دل نگیر

چون تو شهر غريبی این رفتارهاش بیشتر به چشمت میاد 

چاره ای نیست با غصه و گریه که چیزی درست نمیشه 

بچسب به زندگیت و دلتو به اون خوش کن 

عزیزم مگه تازه با پدرت آشنا شدی؟ اینطور که می‌گی اخلاقشون هست. خیلی از باباها اینطورن

اره دقیقا شبیه بابای من منم بابام خیلی دوست دارم ولی انقد زیادم برا خودم درگیری ذهنی درست نمیکنم بلاخره محبت زوری که نمیشه و همینطور عوض کردن اخلاقش باید بیخیال بود مثل خودش

فقط واسه شما اینجوری یا خواهر برادرای دیگتونم

دوتاشون کوچیکن به اونا بیشتر توجه میکنه،اون یکی خواهرمم مجرده تقریبا واسه اونم اینطوریه، ولی حس میکنم باز به اون بیشتر محبت میکنه تا من😔

من به اونا حسودی نمیکنم بخدا، حتی وقتی عصبانی میشه دلم میگیره😔

ببخشید طولانی شد، ممنون میشم حوصله کنید و بخونید🙏

سلام 

قدر پدرت رو بدون شاید لحنش و رفتارش سرد باشه اما سایش بالا سرتون هست و این خودش اندازه دنیا ارزش داره بنظرم بهش زود به زود تماس بگیر ابراز علاقه و دلتنگی کن بالاخره اونم پدره و بچه هایش رو دوست داره نزار دیر بشه خیلی هم خودت رو عذاب نده باهاش خوب رفتار کن و کاری کن که متوجه بشه بالاخره به قول معروف یخش آب میشه 

پدرت نوع رفتارش اینجوریه نه اینکه تو رو دوس نداشته باشه.  تو یه مقاله ی خوندم براساس تحقیقات آ ...

ببخشد واقعا خندم گرفت یه لحظه🤣

واقعا همینطوره بابای منم برا جیبش که خسیسه محبتم نمیکنه 🙂

هر کی گفته درسته حرفش

دوتاشون کوچیکن به اونا بیشتر توجه میکنه،اون یکی خواهرمم مجرده تقریبا واسه اونم اینطوریه، ولی حس میکن ...

منم تا شوهر نکرده بودم بابام اینجوری بود بخدا محل سگ بهم نمیذاشت تو حسرت ی دخترم گفتنش مونده بودم مجردیم افتضاح گذشت 

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

اکثر باباهامون چون قدیمی هستن و بهشون محبت نشده...

بهشونم القا شده باید مرد بودن تو خشک و رسمی بودنه،نه ابراز محبت بخاطر همین این شکلی هستن....

شما اگه دوست داری خودت یه طرفه محبت کن

منم پدرم خیلیییی دوستمون داره خیلیییییی

ولی اصلا محبت بلد نیست عین پدر شماست 

ولی من از بچگی لووونقدر به پرو پای بابام میپیچیدم

بغلش میکردم،میبوسیدمش،بهش میگفتم دوستت دارم

بابامم فقط نگاه میکرد🤣🤣🤣🤣

ولی هیچوقت ناراحت نشدم

فهمیدم اخلاقش همینه اون غروره نمیذاره ابراز محبت کنه

اللن جدیدا تازه یخش اب شده تو مناسبتها یه بوسی ماچی  میکنم😁

ببخشید طولانی شد، ممنون میشم حوصله کنید و بخونید🙏

هر کس خصوصیات اخلاقی متفاوتی با دیگران داره ....پدر شما هم دست خودش که نیست ،این خصوصیات ذاتی هست ...پدرتون خونگرم نیست و شما ناراحتی ولیکن باز هم سعی کنید که همچنان مهرش رو از دلتون بیرون نکنید 

اینطوری حداقل خدای نکرده(  زبونم لال  ، صد سال زنده باشن )بعد از نداشتنشون خودتون رو سرزنش نمیکنید

ببخشد واقعا خندم گرفت یه لحظه🤣 واقعا همینطوره بابای منم برا جیبش که خسیسه محبتم نمیکنه 🙂 هر کی گ ...

منم به چشم خودم دیدم در مورد پدر شوهرم چون همسرم همیشه ناراحت بود و ازوقتی براش خوندم دیگه مثل قبل خودشو اذیت نمیکنه و انتظار آنچنانی نسبت بهش نداره؛تحقیقات تو یه  مقاله ی خارجی بود( البته ترجمه شده😂) 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻