2777
2789
عنوان

حاملم ولی نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 110 پست

ماه قبل خالم سومی رو ناخواسته باردار شد،خواست سقطش کنه ،فقط به من گفت،هررررر چی باهاش حرف زدم اینکارو نکن، گوش نکرد،حالا پشیمونه ،از تو بیمارستان با دکترا مشورت میکرد برا بارداری بعدیش🤦‍♀️

یعنی من اون وسط کشک بودم☹امیدوارم حداقل شما اینجا اشتباه نکنی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خرجش میدی و بزرگش میکنی ک میگی نگهش داره؟ تاحالا شده چیزی یا بچه ای نخوای و بهت تحمیل بشه؟

جای شما رو تنگ می‌کنه؟

تحمیل یعنی چی؟! 😐 واقعا حیف که نمیشه اینجا راجع به این مسائل توضیح داد!!

هیچ می‌دونی داری به قتل یه نفر تشویق می‌کنی؟

قتل!

لطفا بذارین کنار این افکار روشن فکرانه نما رو!

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

عریزم باید جلوگیری میکردن حالام ک نکردن یا باید بندازن بچه محترم و عزیزو یا بزرگ کنن ک منم عقیده خو ...

باید جلوگیری میکرد که نکرده

پس مقصر خودشه

وقتی هم نکرده و بچه دار شده انداختنش گناهه

چون قتل حسابه 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

این بچه هایی که ادم توی بارداری نمیخوادش وقتی دنیا میان از همه ی بچه های ادم خواستنی تر میشن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ديگه اونش ب خودش بستگی داره ن من  حتما میتونه من نظر دادم فقط :/

نظر میدی نظر خوب بده نه اینکه تشویق به قتل کنی دوست عزیز

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

یعنیاااااا 

این کاربری که اسمش کوفت میقولی هست😂😂😂خدا خفت کنه 

کی لایکت کرد؟کوفت میقولی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

مبارک باشه عزیزم

مطمئنم شما خودت میدونی که باید جلوگیری میکردی و کردی

گاهی با جلوگیری های سفت و سخت هم بارداری پیش میاد

من بهت پیشنهاد می کنم حالا که جلوگیری هم کردی ولی باز بارداری شدی

بچت رو سقط نکن..شاید یه توفیق اجباری باشه برات

اون کوچولو الان جون داره و درد رو حس می کنه

تمام سختی هایی که قراره بکشی رو قبول دارم و به هیچ وجه انکارشون نمی کنم

اما این فکرا برای قبل از باردار شدنه نه زمانی که اون نعمت کوچولو تو وجودته

به جاش از همین امروز یه برنامه ریزی خوب انجام بده با همسرت و اگه تونستی از خانواده ها هم برای بعضی موارد کمک بگیر 

این رو در نظر بگیر که ممکنه هیچکس کمک حالت نباشه پس خودت رو برای روزای سخت آماده کن..همینطور برای روزایی که صدای خنده‌ی دوتا وروجکت تو هم قاطی میشه و تو یه آخیش از ته دلت میگی و با ذوق لپای نرمشون رو میبوسی

آدم های زیادی بودن که با وجود مشکلات مالی، خانوادگی، غربت و ..

تونستن وضعیت زندگیشون رو بهتر کنن چون ناامید نشدن و برنامه ریزی منظم داشتن

طبیعت نگاه ویژه ای به این آدما داره و تو همه مراحل زندگی هواشون رو داره 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

اینجوری بهش نگید‌ وقتی دلش نمیخواد یعنی تا آخرش دلش باهاش صاف نمیشه  بذارید خودش تصمیم بگیره& ...

اشتباه فکر میکنی والا من هرکی رو تو فامیل دیدم بچه ناخواسته بوده شده عزیزدل پدر و مادر انقدر که همه دوستش دارن 

بچه که بدنیا بیاد مگه میشه مادر دوستش نداشته باشه و دلش نخواد بچشو 

کسی ک نمیخواد جلوگیری سفت و سخت میکنه 

حالا ک شدی پس خودت خواستی و نگهش دار چون دگ اون ی موجود زنده س

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺