2777
2789

مبارکه برا منم دعا کن

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه 😍

بسلامتی بدنیا بیاد 

وجودش پر از شادی

إن شاء اللّٰه همه ی منتظرا این سؤال براشون پیش بیاد😍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

میشه منم دعاکنی بچه داربشم🥺

۱۴۰۱/۱۱/۱۴نحس ترین روززندگیم داداشم مثل دسته گلم پرکشیدورفت کجایی جان خواهر؟کجایی تمام دنیام؟😭میشه بازم ببینمت حاظرم تموم دنیاموبدم امابازم ببینمت هست ونیستم😭لطفااگه راضی بودیدواسه شادی روحش صلوات بفرستید🥀
لباسشویی کوچیک برای شستشویی لباس نی نی البته به نظرم تمام اتوماتیک فقط خوبه

نیاز نیست نی نی واش

منکه حس میکنم اضافیه چون من خودم تهش با دست میشستم

اابته بستگی به خودتون داره

لباسشویی کوچیک برای شستشویی لباس نی نی البته به نظرم تمام اتوماتیک فقط خوبه

اره ب نظرم بخر

اجی من هنوزم لباسای خواهر زادم رو تو این لباس شویی کوچیک سفیدا میندازه خیلی هم تمیز میشورن

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
مبارکه عزیزم من دوستام میگن مینی واش بخر خیلی ب درد میخوره  خودم میگم لباس شویی خودم هست دیگه ...

لباسشویی بزرگ باید لباس زیاد جمع بشه لباس نی نی خیلی کوچیکه زود هم کثیف میشه نمیشه که وایسیم جمع بشه