2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شما خوبی 

خانواده شوهر من میرفتن اتاق از شوهرم دستی میگرفتن میومدن اتاق بچه م به من میدادن 

شوهرمم تا میرفتن بهم میگفت راستشو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من ۳سال پیش مادرشوهرم بعده ۲۰روز اومد ۱۵۰تومن اورد بچه های من تنها نوه های پسریشن😐 برای اولی هم ه ...

منم مثل توام از خانواده شوهر هیچی ندیدم فقط از آدم انتظار دارن خواهر شوهرم انتظار داشت برای بچش سیسمونی بگیریم که تخت و کمد گرفتیم

من خواهر های شوهرم ۴۰۰ یا ۳۰۰ دادن نوزادم ۲۶ روزه هست 

گفتم بگم ینی الان این قیمت دادن ن پارسال 

فقط یه خواهر شوهرم یه گوشواره یک میلیون دویست تومنی خرید با لباس 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من خواهر های شوهرم ۴۰۰ یا ۳۰۰ دادن نوزادم ۲۶ روزه هست  گفتم بگم ینی الان این قیمت دادن ن پا ...

باز تو خوبی من برادر شوهرم همه صد . برادرشوهر بزرگم که پنجاه داد... بچه ام دوماه هنوز نشده

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟