2777
2789

سلام دوستان🙌🌹

میخام انجام بدم ولی میترسم بهم نیاد هیچی ازش نمیدونم کسایی که انجام دادن  یه توضیح بدید!!!🙏

بهم بگید کلن راضی هستین یانه؟؟!!!!!!

مضرنیست برای بدن؟

یا اگه پشیمون شدم خواستم بردارم میشه  یه موقع بعد برداشتنش به دندونام آسیبی نزنه یا رنگش بد نشه!!!!!

تروخدا خواهش میکنم واسه تبلیغات نگین چون واقعا تویه شرایطی هستم نمیتونم ریسک کنم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لمینت انجام دادم فعلا هم راضی ام هم نیستم عادت نکردم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

اگ مشکل مالی نداری لمینت کن. رنگ نمیگیره خوشکل تر هس. ولی.... دندون ی کوچولو تراش میخوره. اگ بپره لمینت باید بری مطب برات برش دارن بفرستن لابراتوار درس کنن باز بچسبونی

کامپوزیت هزینش کمتره. رنگ پذیره. دندون تراش نمیخوره. اگ بپره توی مطب قابل ترمیم هس

اگه دندونات خوب نرو من ردیف بالا رو زدم مراقبت میخاد شیش ماه یبار باید بری پولیش بعد برا من بعد سه ...

دندونام زرد نیست ولی دلم میخواست یه تغییری بدم و دندونام خیلی چنسش خوبه میترسم بزنن داغون کنن؟؟؟

ببین یه لایه روی دندون میزنن؟؟؟درد داشت؟؟؟؟

اگه بهم نیومد یا نخواستم میشه کلن برداشتش؟

اگه از لحاظ سلامت دندان میگی کلا مضره

حتی خود دکترا این کارو رو دندونای خودشون انجام نمیدن چون تو این روش کل دندون خودت رو میتراشن و روش مواد میزنن و خیلی بده

از لحاظ زیبایی هم‌به بعضیا میاد و بعضیا نه

به نظر من فقط اون دندونایی که واقعا مشکل دارن مثلا سیاهن یا خیلی زرد انجام بشه نه همه ی دندونا

انجام دادی خودتون دوتاشو ؟؟؟؟

بله چن سال پیش کامپوزیت ولی الان دیگه دستم بیاد برمیدارم جدید میزارم باز رنگ گرفته البته دیگه خودم رعایتشو نکردم. ولی درکل بعد چن سال رنگ میگیره من تاقبل بارداریم دستیار دندونپزشک بودم

اگه از لحاظ سلامت دندان میگی کلا مضره حتی خود دکترا این کارو رو دندونای خودشون انجام نمیدن چون تو ا ...

واااای خدا 

ینی دیگه نمیشه برداشت کامپوزیت رو چون دندون تراش خورده؟؟؟

من دندونام خیلی محکم وقوین حیفم میاد بتراشنش😁