2777
2789
عنوان

حقوقم کفاف زندگیمو نمیدهههههه

95 بازدید | 12 پست

من معلم زبانم برا هر ترمی 1 تومن فقط ب من میدن تو شهر کوچیک اصن چیزی زیاد نمیاد ک بخوام ذخیره کنم کم هم میادددد.....دانشجو هم هستم 20 سالمه.

چیکار کنم؟ایده بدید تو رو خدااا😂💔💔💔واقعا نمیشه با ماهی 1 میل زندگی کرد اگه شانس بهم رو کنه 2 تا کلاس بهم بده میشه 2 تومن تازه😐😐😐💔

میدونم خیلی کمه حقوقم لطفا راهنمایی کنید و راهکار بدیددد.

پدر مادرمم زیاد پول تو جیبی نمیدن

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال یوتیوب یا اینستا بزن

500 هزارتا کانال تو یوتیوب و اینستا هست

همشون هم شیوه ی تدریسشون ی جوره دیگه کانال من ب چشم نمیاد

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

واقعا 1 تومن 😐😐😐شاگرد خصوصی قبول کنپیج بزن شاگرد انلاین هم داشته باش در کنارش

خب برا شاگرد خصوصی چجوری تبلیغ کنم؟؟تا حالا انجام ندادم

برا آنلاین چیکار کنم

یه تومن اصلا نمیصرفه که بری سر کلاس والاتبلیغ کن کلاس خصوصی برداری، آنلاین مخصوصا

خب برا شاگرد خصوصی چجوری تبلیغ کنم؟؟تا حالا انجام ندادم

برا آنلاین چیکار کنم

خب برا شاگرد خصوصی چجوری تبلیغ کنم؟؟تا حالا انجام ندادمبرا آنلاین چیکار کنم

یه پیج کاری بزن خب

بعد از قسمت اینستا سرچ کن معلم زبان هارو پیدا کن

هم ایده بگیر

هم فالو کن کامنت بذار زیر کلیپ ها تا دیده بشی

به دوست و همسایه بگو من معلم زبانم

اگه می خواین با تخفیف به بچه هاتون یاد میدم

اگه شخصی توی مدرسه دارین بهش بگو تا به دوستانش که از لحاظ درسی ضعیف هستن

بیاره پیشت بهشون یاد بدی 

یه پیج کاری بزن خببعد از قسمت اینستا سرچ کن معلم زبان هارو پیدا کنهم ایده بگیرهم فالو کن کامنت بذار ...

مرسی عزیز دلم🩷🩷🩷

چنتا اموزشگاه مختلف کلاس بزار

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂