2777
2789
عنوان

مشکل این بچه چیه

187 بازدید | 16 پست

هوش و گیرایش خوبه فقط محیطی که آموزشی باشه و بچه توش زیاد باشه خوشش نمیاد دوتا مهد عوض کردم نرفت الان ۹ ماهه کلاس زبان میره و از نظر یادگیری مشکلی نداره ولی هردفعه عین این ۹ ماه بهانه میاره که من نمیرم و منو کلی اذیت میکنه الکی میگه معلمو دوس ندارم درصورتی که معلم مورد علاقشه الان واقعا غصه ام گرفته فردا پیش دبستانی چطور بفرستمش کلا انعطاف پذیریش صفره دوس نداره ارتباط برقرار کنه ۴سالشه دختر هم هست تشخیص بیش فعالی دادن دکترش قرص رسپریدون از دیشب مصرف میکنه ولی من نمیدونم واقعا مشکل کجاس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دکتر تشخیص داده عزیزم ما چی بگیم 

تک فرزنده و رفت و امدتون کم بوده ؟ عادت کرده به تنهایی؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

برای یادگیری به بچه فشار نیارین.

من که  تصمیم دارم  ۸ سالگی بچه رو کلاس زبان بفرستم.

با یه روانشناس کودک مشورت کنین.

به نظرم هفته ای دو روز مهد کودک یا کانون پرورش فکری کودکان ببر تا تو محیط هم سالهاش باشه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دیگه دکتر تشخیص داده عزیزم ما چی بگیم  تک فرزنده و رفت و امدتون کم بوده ؟ عادت کرده به تنهایی؟

نه اتفاقا دائم در رفت و امدیم خانه بازی شهره بازی دوستایی که دوست داره میان خونمون یا ما میریم فقط از محیط آموزشی خوشش نمیاد

من خودم از سن پایین کلاس زبانو شروع کردم.و واقعا بزرگترین کابوسم همون کلاس بود واسم.تا اینکه نرفتم و با میل خودم از ۹ سالگی دوباره رفتم و عاشقش بودم.به نظرم کلاس زبان قبل مدرسه فرستادن ظلمه به بچه

من خودم از سن پایین کلاس زبانو شروع کردم.و واقعا بزرگترین کابوسم همون کلاس بود واسم.تا اینکه نرفتم و ...

خب اخه من میدونم بعدا برا مدرسه ام همین کارارو میکنه بهونه میاره من دوبار مهد عوض کردم بازم همین داستان بود

نه اتفاقا دائم در رفت و امدیم خانه بازی شهره بازی دوستایی که دوست داره میان خونمون یا ما میریم فقط ا ...

باش معلم بازی کن , بذار خودش معلم بشه ، بعد ببین به عنوان معلم چطور رفتار می‌کنه اینطوری هم میتونی با رفتار معلمش با بچه ها آشنا بشی هم اینکه خودش علاقمند میشه و ترسهاش می‌ریزه ، حتی اگه چندتا از دوستاش هم بتونن شاگرداش بشن عالیه ، البته در مرحله اول خودت و عروسکاش شاگرداش بشین ، بعد از مدتی با دوستاش بازی کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بله چون لجبازیش زیاده پرخاشگرم هست

عذر می‌خوام به رابطه ی خودتون و همسرتون مربوط نمیشه این پرخاشگری؟