2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

hcg ک بزنی بی بی کلن مثبت کاذب نشون میده  موعودمم سی م هست طاقت نمیارم تا اونموقع

نه  فقط تا چند روز بعد آمپول مثبت نشون میده 

منم دو دوره  هم  hmg زدم  هم  hcg تازه پریودمم عقب میفتاد  بی بی میزدم چند بار منفی بود 

من شنیدم بی بی چک بارداری رو زودتر نشون میده 

ازمایش اگه بری اولا عدد بتا پایینه  باید تکرارش کنی 

الکی هزینه اضافه میشه

برا من معلوم نیس ک حامله باشم  ولی زیر دلم ی درد خفیف دارم ک میگیره و ول میکنه،خ اب میخورم و م ...

خب دیگه علایم هاش همیناس 

بعد ببخشید علایم هایی ک میگی از روز چندم سیکلت اومد ؟

♥️
[QUOTE=265729674]خب دیگه علایم هاش همیناس  بعد ببخشید علایم هایی ک میگی از روز سیکل من ۲۵ روزه ...

ینی دوروز ب موعدت؟؟؟

من الان ده روز ب موعدم هیچ علایم ندارم خیلی ناامیدم ینی ممکنه زود باشه 😞

♥️
ینی دوروز ب موعدت؟؟؟ من الان ده روز ب موعدم هیچ علایم ندارم خیلی ناامیدم ینی ممکنه زود باشه 😞

تاپیک ت خوندم عزیزم شما سی م امپول ازاد سازی تزریق کردین خب تقریبا ۳۶ ساعت بعد ک میشه یک روز و نیم بعد تازه تخمک آزاد میشه ینی حدودای یکم عصر  چن ساعتی هم طول میکشه تا تخمک بارور بشه،اگ لقاح صورت گرفته باشه الان فقط  تخمک بارور شده، چهار تا پنج روز زمان میبره تا تخمک بارور شده برسه ب رحم و چن روزی هم زمان میبره تا لانه گزینی انجام بشه و بعد از لانه گزینی تازه علائم بارداری ظاهر میشه 

برا شما هنوز خ زوده ک علائم ظاهر بشه چون لانه گزینی تقریبا نزدیکای موعد پریودی صورت میگیره

تاپیک ت خوندم عزیزم شما سی م امپول ازاد سازی تزریق کردین خب تقریبا ۳۶ ساعت بعد ک میشه یک روز و نیم ب ...

آهان خیلی ممنونم از توضیحاتت پس کمی امید وار شدم 

خیلی ناراحت بودم چون میگفتم این همه هزینه کردم این ماه آخرم هیچی 

حالا خداکنع علایم ظاهر بشن کم کم و باردار باشم دیگه

🙂🥺♥️😍💋

♥️