خیلی ورم داره خیلییییی تا ۶ ماه مشخص نمیشه قشنگ ولی بنظرم خیلی قشنگ شده حس میکنم طبیعی عمل کردی درستع؟
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
سلام عزیزم از بینیت راضی پیش ایشون عمل کردی خوبه کارش؟؟ گوشتی بود یا استخوانی؟ چیزی که خودت خواستی ...
سلام عزیزم خواهش میکنم گلم
آره خیلی راضیم نظر خودتم میپرسه ولی خودش کارشو خوب بلده براساس چهره ت که چه بینی بهت میاد عمل میکنه من چون صورتم پره و گونه دارم گفتن نیمه فانتزی رو به طبیعی الانم به صورتم میاد ولی باز برو مطب اونجا ببین خیالت راحت شه