2777
2789

دارم اسنپ بین شهری میگیرم 

از شهرمون تا فرودگاه امام خمینی ، اون قسمتی از فرودگاه ک باید منتظر کسی از خارج از کشور باشیم ، ورودی ترمینال ۱ هست یا ورودی ترمینال سلام ؟ 

فوریه لطفاً اونایی ک اطلاع دارن جواب بدن🙏🏻💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف تهران نییسم فک کردم سوالت راجب داخل قسمت فرودگاه اخه کارمندفرودگاهم اومدم تایپ کنم خخخ

منم همینطور

ساکن قم ام ، به عمرم هم زیاد فرودگاه نرفتم برای همین یادم نمیاد و پیش هم نیومده ، اما الان بعد ۱۰ سال دارم برادرمو میبینم

منم همینطور ساکن قم ام ، به عمرم هم زیاد فرودگاه نرفتم برای همین یادم نمیاد و پیش هم نیومده ، اما ا ...

عزیزدلم الهی بسلامت ب مقصدبرسند..خب ببین اسنپ بگیر ورودی ترمینال اول بزن و ازاسنپ بپرس اگ ورودی جادیگه بودتغییرمقصدبزن

برید داخل راهنماییتون میکنن ورودی روبروی هتل هست ، جایی که پارکینگ هستش 

ممنونم عزیزم ک جواب دادین 🌱💜

من دارم اسنپ میگیرم به خاطر همین ۲ تا ورودی بهم نشون میده ک مثل اینکه فاصله اش هم از هم زیاده ، برای همین گفتم بپرسم ک اونجا معطل نشیم

ممنونم عزیزم ک جواب دادین 🌱💜 من دارم اسنپ میگیرم به خاطر همین ۲ تا ورودی بهم نشون میده ک مثل اینک ...

در هرصورت از اسنپ پیاده نشو از ورودی بپرس داخل محوطه هم با اسنپ برو تا جلو درب سالن چون بیرون پیادت کنه کلی پیاده روی داره ، یه درب رو انتخاب کن و بعد اگر اون نبود نهایت تفاوت قیمت اسنپ رو پرداخت میکنی استرس نداره

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

سلام گلم خوبی 

داخل یکی از تاپیکا دیدم راجب امتحانا و کنکور اینا اطلاعات خوب بود 

گفتم ازت بپرسم میشه من سال دوازدهم امتحان نهایی هارو هم رشته خودمو ( انسانی) و هم تجربی امتحان بدم ؟ 

یا باید سال بعدش دیپلم تجربی بگیرم ؟

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸