2777
2789
عنوان

شوهرم چرا نمیاد

1017 بازدید | 38 پست

بچه ها شش روز شوهرم قهر کرده رفته نمیدونم کجاعه واقعا با ارامبخش هم نمیتونم بخابم تا کی منتظر بمونم اخه ترو به این وقت ساعت بیاین دلداری راهنمایی راه حلی از استرس تنهایی قلبم تیر میکشه امشب میخاستم پنج تا ارامبخش قوی بخورم تا چن روز خواب باشم ک این روزا پر استرس نبینم ولی بچم گشنکی میمیره من بخابم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه ؟؟؟ چقدر بچه

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

این عادت‌رو از سرش بنداز ،خودت رو جمع جور کن اون الان دارع۸ خوش می‌گذرونه تو فاز افسردگی‌ برداشتی ،،،،فردا برو کلید ساز بیار قفل خونه رو عوض کن ،،بعد زندگی کن شاد و گه اومد بگو برو همونجا ک بودی بزار ب غلط کردم بیوفته تا تکرار نکنه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
زنگ بزن برو محل کارش یعنی چی که خونه رو ول کرده رفته .خونه مادرش هست یا کجا ؟!

محل کارش نزدیک خونمون اونجا هم چن روز نمیره ول کرده رفته اصلا شهر  ک ما زندکی میکنین نیس 

مشكل بايد حل بشه نه اين بچه بازيا

چهارمین بارش رفته تو پنج سال میره هر وقت دلش بخاد میاد ایندفعه گفته طلاق نمیام خاست بزه طلاهام گرفت و مدارکش برداشت رفت 

یا خدا مادر و پدرش چی میگن 

پدر مادر نداره من انروز به خواهر بزرگش گفتم گ زنگ زد بهش نگفته ک من گفتم قهر مرده گفته کجایی گوشی بده به بچه‌ات حرف بزنم گفته بیرونم باز زنگ زد بهش گفته باز بیرونم گفته نکنه قهر کردی  بچت پس چرا میگه بابام نیس از من سراغت میکیره گفته بود نه بچه خاب بوده من صب رفتم بیرون 

باز گفته میخام بیام خونت کفته بفرمایین قدمت سر چشم 

چرا اینجوری گفته واقعا با لینکه میدونسته خونه نیس خودش نگفته مبادا خواهرش بیاد خونمون