2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا روی خودم کنترل ندارم

297 بازدید | 29 پست

الان دارم گریه میکنم اصلا کنترول خودمو از دست دادم پسر نازنیم هشت سالشه سر خیلی داد میکشم هر کار میکنم خودمو کنترل کنم نمیشه 

حق داری این روزها همه بی اعصاب شدن 

بچه ها پر جنب و جوش تر و هیجانی تر با این گوشی ها 

خییییلی ها همینن .‌تنها نیستی 

خدا آرامش بده به هممون 

الهی امین

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞

اخی بچه 

عزیزم اره آدم همیشه بعد از دعوا تا چند وقت همش عذاب وجدان داره. .سعی کن اون لحظه ک عصبانی میشی محل رو ترک کنی یا باخودت بگی بچه  اس و  خیلی چیزها رو درک نمیکنه. 

حالا من وقتی با پسرم بازی نمیکنم آنقدر  عذاب وجدان دارم و خودمو سرزنش میکنم طفلی بچم تنهاس التماس میکنه بیا بازی . 🥲🥲🥺🥺☹️ خاک ب سرم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا تو که خیلی خوبی. پسرش از خداشم باشه. بعضی از مادرا خیلی بدتر تنبیه میکنن

عذاب وجدان منو نابود کرده حالا هی باخودم میگم صبح شه برم براش یه صبحانه مفصل درست کنم از دلش دربیاد