2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز میشه بگی چقد میشه حدودا من  متوجه نشدم  یعنی یه خونه ویلایی هست باید تخریب کنن و ۴ ط ...

وآسه تخریب آهن ها رو میدین به تخریب کننده دیگه پول نمیدین این از این 

اگه میخواین خونه رو کامل بدین بسازن یعنی فقط درو باز کنی بری فرش رو پهن کنی بشینی هر طبقه رو متری ۳ میلیون میگیرن ولی اگه بخواین فقط بتن و آرماتور رو بدین کار کنن و بقیش با خودتون باشه متری ۲۰۰

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
واقعا؟؟ اینکه خیلی خوبه  پس تو بساز بفروشی سود زیادی هست  آخه با یه املاکی صحبت کرده بود ...

اونم میخواد اونجا یه چیزی ببره شوهر من کارش ساخت و سازه الان هم تو شهر سرعین یه هتل ۱۲ طبقه رو داره می‌سازه قیمت رو هم الان از اون پرسیدم 

شما همسرت سازنده هست؟  آها یه سوال دیگه پول شهرداری و سند و.. چقد میشه؟

بله 

میگه حدود ۱۰۰ واسه شهرداری و سند و نقشه

اونم میخواد اونجا یه چیزی ببره شوهر من کارش ساخت و سازه الان هم تو شهر سرعین یه هتل ۱۲ طبقه رو داره ...

الهی خیر ببینی 

از همسرت تشکر کن 

بابام یه خونه ویلایی داره می‌خواستیم بدیم برامون بسازن اما دیدیم اصلا به صرفه نیست گفتیم اگه بشه خودمون بسازیمش

الهی خیر ببینی  از همسرت تشکر کن  بابام یه خونه ویلایی داره می‌خواستیم بدیم برامون بسازن ...

ایشالله به سلامتی گلم 

بله  میگه حدود ۱۰۰ واسه شهرداری و سند و نقشه

اینطوری که فوقش بشه ۲ تومن 

بعد از ساخت متری ۲۰ هست حالا ۲ واحد و خود بابام برداره ۲ واحد برا ما میمونه که ۱۲۰ متر میشه قیمت هر واحد ۲۴۰۰ یعنی برا ۲ طبقه ۴۸۰۰ میشه و دقیقا ۲۸۰۰ سودش میشه

اینطوری که فوقش بشه ۲ تومن  بعد از ساخت متری ۲۰ هست حالا ۲ واحد و خود بابام برداره ۲ واحد برا ...

منظور از دو تومن ۲ میلیارده؟