2777
2789
عنوان

واقعا گاهی حسرت داره که 🥺

76 بازدید | 10 پست

میبینم چقدر بعضیا برادر خوب و مهربونو دلسوز 

یا خواهر خوب دارن 

برادر من از صدتا دشمن برام بدتره 

یادمه ی بار هوا بارونی بود زنگ زدم بیاد دنبالم ( چون اولا ک خونه بیکار بود ،دوما آژانس زنگ میزدم میگفتن سرویس نیست و هوا بارونیه نمیان ) 

بعد زنگ زدم ب داداشم بیاد دنبالم منو ببره خونه مامانم اینا برگشت پشت تلفن گفت ؛ مگه من اژانستم ..اون لحظه خیلی دلگیر شدم ولی ب روم نیوردم 

گذشت تا وقتی که مغازه زد و من هر از گاهی میرفتم و ازش خرید میکردم ، ی روز ک هم من هم خواهرم دو تامون متاهلیم خونه مادرم اینا بودیم 

این داداشم تا رسید گفت عهههه ستاره چه خوب اینجایی ( خواهرم ) عصر با هم بریم مغازه ، شریکم نمیاد ، کمک دستم باشی 

من ب حالت شوخی گفتم پس من چی ؟؟ 😍 

دیدم ی نگاه یخ کرد و چیزی نگفت !!! 

اونجا بود که رسما سنگ رو یخ شدم و دیگه عصرش پاشدم اومدم خونه مون .. 

بعدش هم موقعی ک رفته بودم اتاق فهمیدم مامانم داشت بهش می‌گفت زشته خواعرته خب ب اونم ی تعارف می‌زدی 

گفت دووووست ندارم بیاد ، دلم نمیخوااااااد 

و از اونموقع دیگه باهاش قطع ارتباط کردم وقهزم 

میرم خونه مامانم اینا اصلا نگاهش هم نمیکنم ...

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا آخه بگو چرا ؟!؟ اینقدر واضح بی احترامی کنی ؟! بجز خوبی چی ازم دیدی ؟

بعضی ها بدجنسن از خودشون مریضن من یبار رفتم سفره امام حسن اصلا با دختر صاحبخونه مشکلی نداشتم با هیچکس مشکل به همه خرما داد جز من یعنی از من رد شد به بقیه داد به این بغلی دستیم داد اون بغل دستیم بعد حلوام آورد همینکارو کرد

❤️