2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها الان بیبی چک زدم یه خط خیلی خیلی کمرنگ دراومد که با چشم ب زور دیده میشه

بارداری عزیزم ... بی بی چک هورمون بتا یا همون بارداری رو تو ادرارت تشخیص داده ک هاله انداخته و علت هاله هم فعلا کم بودن همین هورمونه چند روز دیگه خوب میشه

جوجه قشنگه زود بیاا.... منو و بابا و داداشی  بی صبرانه منتظر دیدنتیم ..کلی برنامه های خوب برات داریم و با اومدنت ب خوانواده ما خیلی بت خوش میگذره...الان ک نمیدونیم دخملی یا پسرر ولی همه جوره برامون عزیزی 😘
بارداری عزیزم ... بی بی چک هورمون بتا یا همون بارداری رو تو ادرارت تشخیص داده ک هاله انداخته و علت ه ...

ان شالله ک همینی ک میگی باشه نمیدونی چقدر استرس دارم ،خدا از دهنت بشنوه گلم

بارداری عزیزم ... بی بی چک هورمون بتا یا همون بارداری رو تو ادرارت تشخیص داده ک هاله انداخته و علت ه ...

بی بی چکا خیلی مزخرفن من بچه اولمو‌باهمین هاله بی بی چک حامله بودم این ماه بی بی چک مثبت ازمایش منفی سر درگمم

بی بی چکا خیلی مزخرفن من بچه اولمو‌باهمین هاله بی بی چک حامله بودم این ماه بی بی چک مثبت ازمایش ...

اره واقعا من اولی ک زدم هاله دراومد بعدی رو ک روز بعد زدم منفی،بعد سه روز امروز بیبی زدم باز هاله دراومد ولی خیلی خیلی کمرنگه و همش درد پریودی دارم

اره واقعا من اولی ک زدم هاله دراومد بعدی رو ک روز بعد زدم منفی،بعد سه روز امروز بیبی زدم باز هاله در ...

با ادرار اول صبح بزن اگر زیر چند دقیقه هاله افتاد ازمایش خون بده من دقیقا مثبت شدا ولی ازمایشم منفی انشالله برای شما مثبت باشه چون بچه اول من چهار روز قبل پریودم مثبت شد کلا بی بی چکا ادمو‌عذاب میدن

با ادرار اول صبح بزن اگر زیر چند دقیقه هاله افتاد ازمایش خون بده من دقیقا مثبت شدا ولی ازمایشم منفی ...

واقعا هم عذاب میدن فردا باز میزنم و ببینم چی میشه