2777
2789
عنوان

مهریه

266 بازدید | 19 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر، خواهر کوچیکم ۳سال با یه بنده خدایی در ارتباط می‌خوان ازدواج کنن، اما پسر گفته من مهریه نمی‌دم اگه منو دوس داری همینطور باهام زندگی کن، خواهرم هم خوشگل هم تحصیل کرده اما واقعا پسررو دوس داره هرچی بهش میگم اشتباه میکنی میگه نمیتونم ترکش کنم، بنظرتون چطور پسررو متقاعدش کنه که حق یه زن مهریه، در مورد رسم و رسومات بهش گفته، پسر گفته من ب خانوادم و رسومات کاری ندارم، در کل چون دوستاش ازدواج کردن و جدا شدن و زناشون مهریه گرفتن ترسیده یه جورایی، حالا شما راهکار بدین برای متقاعد کردنش، خواهرم هم نگران آیندش هم دوسش داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مهریه ام ۵ سکه است (خودم نمی خواستم و به مهریه اعتقادی ندارم)، ولی حق طلاق و حضانت و بقیه خقوق را دارم و نصف خونه به نامم هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من مهریه ام ۵ سکه است (خودم نمی خواستم و به مهریه اعتقادی ندارم)، ولی حق طلاق و حضانت و بقیه خقوق را ...

اینطوری خیلی خوبه، متاسفانه این آقا راضی نمیشه حق طلاق و چیز دیگه ای بده، فقط گفته بعد از ازدواج دوتایی به هرچی برسن نصف نصف

اینطوری خیلی خوبه، متاسفانه این آقا راضی نمیشه حق طلاق و چیز دیگه ای بده، فقط گفته بعد از ازدواج دوت ...

به نظرم اینطور منصفانه نیست. یا باید سنتی (مهریه و مثلا نداشتن حق طلاق) پیش رفت یا غیر سنتی (نداشتن مهریه و در عوض همه حق و حقوق)...این آقا فقط به نفع خودشون فکر می کنند نه می خوان مهریه بدن و نه حق و حقوق

به نظرم اینطور منصفانه نیست. یا باید سنتی (مهریه و مثلا نداشتن حق طلاق) پیش رفت یا غیر سنتی (نداشتن ...

دقیقا همینطور، متاسفانه خواهرم به شدت بهش علاقه داره و راضی نمیشه

مثلاً چه حقوقی، حق طلاق گفته نمیدم

یکم بیش از حد سواستفاده گره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دقیقا همینطور، متاسفانه خواهرم به شدت بهش علاقه داره و راضی نمیشه

امیدوارم حداقل آدم خوب و با انصافی باشه...خواهرتون ریسک بزرگی می کنه

اگه از حالا اینقدر خودپسندو خودخواه باشه که حتی حق طلاق هم نمیده  بعدا تو زندگی و موارد دیکه هم همین اخلاقشه .

چطور اون نگران این هست که ممکنه مهریه ازش بگیرن ولی خواهرتون فکر آینده و حق طلاق و خضانت و غیره نباشه .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.