سلام دوستان وقتتون بخیر، خواهر کوچیکم ۳سال با یه بنده خدایی در ارتباط میخوان ازدواج کنن، اما پسر گفته من مهریه نمیدم اگه منو دوس داری همینطور باهام زندگی کن، خواهرم هم خوشگل هم تحصیل کرده اما واقعا پسررو دوس داره هرچی بهش میگم اشتباه میکنی میگه نمیتونم ترکش کنم، بنظرتون چطور پسررو متقاعدش کنه که حق یه زن مهریه، در مورد رسم و رسومات بهش گفته، پسر گفته من ب خانوادم و رسومات کاری ندارم، در کل چون دوستاش ازدواج کردن و جدا شدن و زناشون مهریه گرفتن ترسیده یه جورایی، حالا شما راهکار بدین برای متقاعد کردنش، خواهرم هم نگران آیندش هم دوسش داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق حضانت فرزندان در صورت تمایل .حق انتخاب مسکن .حق خروج از کشور .حق تصنیف اموال.و حق طلاق به نظرم اگه نه مهریه میده و نه حق طلاق که مهمترین حق هست اصلا بهش فکر نکنه چون فردا روزی خدایی نکرده اگه خواست جدا شه نمیتونه اصلا