2777
2789
عنوان

شوهرم چیزی هوس کنم برام نمیخره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 37 پست
خوراک خونه نه چون خودش وبچه هم قراره بخورن😁ولی برا لباس من اینجوری بود اصلا هیچی نمیگرفت دیگه جوری ...

خب عزیزم شاید ی دلیلی دارع ک اینجوری رفتار میکنه..چون تامین پوشاک شما وظیفشه

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
منم اولش فک کردم اینجوریه چون قبلا از این کارا نمیکرد بعدش دیدم نه بابا سر حرفش هس از شوخی گذشته

ای بابا....خب اگ مادرشوهری خواهرشوهری پدرشوهری داری ک میتونی بهشون بگی حتما مطرح کن ک یجوری بهش بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شاید ی دلیلی دارع ک اینجوری رفتار میکنه..چون تامین پوشاک شما وظیفشه

بابامن خودم به خانوادش شک دارم که یادش میدن انگار چون سریه مسئله ای که مربوط به اونا میشد من با شوهرم بحثم شد شوهر ساده منم رفته بود گذاشته بود کف دست اونا که سراین دعوامون شد حالا از اون موقع اینجوریه شوهرم خیلی به حرف خانوادشه خودشم تنهایی زیاد میره خونشون اونام که خیلی سلیطه ان حس میکنم اونا یادش میدن چون حرفاشو میبینم که حرفای خودش نیستن سال اول زندگیمون نیس که میشناسمش

ازت دلگیره

آخه سر خانوادش درمورد چیزی که حق با من بود درسته که این کارا رو بکنه؟؟به خودشم گفتنی چرا بعد اون ماجرا اخلاقت عوض شده قبول نمیکنه میگه نه!!!!ولی واقعا توزندگی بعضی اتفاقا افتادنشون لازم وضروریه تا بفهمی کجای زندگی طرفی😑😑کلا بعضی مردا انگار توزندگیشون جز خانوادشون هیچی براشون مهم نیس حتی زن وبچه

آره😔ولی آدم خودش عاقل باشه میفهمه کدوم کار درسته کدوم اشتباه نه اینکه هرکی هرچی گف بره تومغزش

اره عزیزم باید حتما باهاش منطقی صحبت کنی