2777
2789

✋🏻نـــصیحــــــتی نـــیکو...........⚘

❣️"همیشه اللّه متعال را یاد کنید، زیرا وقتی زبان انسان به یاد"  "وذکـــر اللّه متـــعال مـــشغول شود" 

👈🏻"غـــیبت، خبر چـــینی، دروغ، و زشت گـــفتاری،

از شما سر نمی زند، و یاد اللّه متـــعال بصورت همیشگی زبان انسان را از بـــدی باز می دارد و

عمـــل شما را از زشـــتی نگه می دارد"✨

⏪ یکی از بـــزرگان می گوید

💎"هر كس زبانش از ياد اللّه خشك شود، به هر باطل و بيهوده و فحشى مرطوب می شود"

⏪ و مـــی گــــــویـــد.......👇🏻

❤️"برکت عمر به ذکر پروردگار است👈🏻 و هیچ عملی نیست که انسان بتواند در هر حال و هر زمان و مکانی انجامش دهد...."

"✓مــگر👈🏻 ذکـــر الله

از ته دلم یه چیو از خدا میخام گاهی ب حالت اضطرارم میرسم

یجاشو شاید جا میذاری، اونم اینکه خدایا تو قطعا بی‌شک از من به من آگاه تر و مهربان تری ( تا بی‌نهایت من رو اطلاع داری و به من مهربونی) دل کوچک من این خواسته رو می‌خواد ولی خیرم رو تو می‌دونی. یا خواسته‌م برام بهترینه، که می‌دی. یا خیر دیگری برام سراغ داری و پیش میاری، پس بهم پذیرش و آرامشش رو بده...

و خدا می‌ده، بی شک می‌ده. فقط اگر با باور عمیق باهاش حرف بزنی و راضی باشی به رضای او که از خودت به خودت آگاه تر و مهربان تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🎀📿اذکار صبح:📿🎀

أعُوذُ بِاللهِ مِنَ الشَیطانِ الرّجیمِ

﴿اللَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ﴾

معنی: پناه می جویم به الله از شیطان رانده شده

الله خدائیست که نیست معبودی به حق مگر او، زنده و تدبیرکننده مخلوقات است. چرت و خواب به او دست نمی دهد، آنچه در آسمانها و زمین است از آن اوست. کیست که بتواند شفاعت نماید نزد او مگر به اجازه او، آنچه مخلوقات در پیش رو دارند و آنچه پشت سر می گذارند، می داند وهیچ نمی دانند از علم خدا مگر آنچه که او بخواهد، کرسی او آسمانها و زمین را فرا گرفته، و نگهداری آسمانها و زمین برای الله سنگینی نمی کند و او بلند مرتبه بزرگقدر است.

فضیلت: ( کسی که هنگام صبح آن را بخواند تا شام از جن محفوظ می ماند وکسی که هنگام شام آن را بخواند تا صبح از جن در امان است.) روایت حاکم ۵۶۲/۱

🤍🎀🤍🎀🤍🎀🤍

بسم الله الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

﴿قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ* اللَّهُ الصَّمَدُ* لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ* وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُواً أَحَدٌ﴾. 

معنی: به نام الله بخشنده مهربان

بگو او خدای یکتاست* خدایی که بی نیاز است* نه زاده است ونه زاده شده* ونه هیچکس همتای اوست.

﴿قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ* مِن شَرِّ مَا خَلَقَ* وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ* وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ* وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ﴾. 

بگو پناه می برم به پروردگار سپیده دم*

از شر هر آنچه آفریده است* و از شر شب تاریک، هنگامیکه تاریکی او منتشر شود* و از شر زنان جادوگر، هنگامیکه به جادو در گرهها بدمند* و از شر حسود هنگامیکه حسد ورزد.

﴿قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ* مَلِكِ النَّاسِ* إِلَهِ النَّاسِ* مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ* الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ* مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ﴾

بگو پناه می جویم به پروردگار آدمیان* پادشاه آدمیان* معبود آدمیان، از شر هر وسوسه کننده پنهان شونده* کسی که وسوسه می کند در دل آدمیان* خواه از جنیان باشد، خواه از آدمیان.

3بار 

فضیلت: ( کسی که این سه سوره را سه بار در هنگام صبح و سه بار در هنگام شام بخواند، از هر چیز کفایتش می کند.) ابو داود ۳۲۲/۴

🌻💛🌻💛🌻

(أَصْبَحْنَا وَأَصْبَحَ الْمُلْكُ لِلَّهِ، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ، لاَ إِلَهَ إلاَّ اللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ، رَبِّ أَسْأَلُكَ خَيْرَ مَا فِي هَذَا الْيَوْمِ وَخَيرَ مَا بَعْدَهُ، وَأَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ مَا فِي هَذَا الْيَوْمِ وَشَرِّ مَا بَعْدَهُ، رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنَ الْكَسَلِ وَسُوءِ الْكِبَرِ، رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ عَذَابٍ فِي النَّارِ وَعَذَابٍ فِي الْقَبْرِ)

معنی: به بامداد وارد شدیم و کائنات به بامداد وارد شدند در حالیکه کائنات از آن الله هستند، و ستایش از آن الله است، نیست معبودی به حق مگر الله، یگانه است، نیست شریکی برای او، از آن اوست ملک و از آن اوست ستایش و او بر هرچیز تواناست، پروردگار از تو می خواهم خیر هر آنچه در این روز است و خیر هر آنچه بعد از آن است و پناه می برم به تو از شر هر آنچه در این روز است و شر هر آنچه بعد از آن است، پروردگارا به تو پناه می برم از تنبلی، وبدی کهنسالی، پروردگارا پناه می برم به تو از عذاب جهنم و عذاب قبر.

🤍🎀🤍🎀🤍

(اللَّهُمَّ بِكَ أَصْبَحْنَا، وَبِكَ أَمْسَيْنَا، وَبِكَ نَحْيَا، وَبِكَ نَمُوتُ وَإِلَيْكَ النُّشُورُ)

معنی: خدایا به امر تو صبح کردیم، وبه امر تو شام کردیم، و به امر تو زنده می شویم و به امر تو می میریم و به سوی تو است زنده شدن.

🌻💛🌻💛🌻

(اللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّي لَا إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ، خَلَقْتَنِي وَأَنَا عَبْدُكَ، وَأَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ، أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ، أَبُوءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ عَلَيَّ، وَأَبُوءُ بِذَنْبِي فَاغْفِرْ لِي فَإِنَّهُ لاَ يَغْفِرُ الذُّنوبَ إِلاَّ أَنْتَ)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

(لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ، وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ)

1يا١٠يا١٠٠ بار

معنی: نیست معبودی به حق مگر الله، یگانه است نیست شریکی برای او، از آن اوست هستی واز آن اوست ستایش و او بر هرچیز تواناست.

فضیلت: ( مانند آن است که چهار تن از فررندان اسماعیل را آزاد کرده باشد.) بخاری ۶۷/۷

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

(أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ)

-----------------------

«من از الله طلب آمرزش می‌كنم و به سوى او برمی‌گردم».

(روزانه صد مرتبه)

➖➖➖➖➖➖➖➖

(أعُوذُ بِکَلِماتِ اللهِ التّامّاتِ مِن شَرّ مَا خَلَقَ)

3 بار هنگام شام

معنی: پناه می برم به کلام کامل الله از شر آنچه آفریده است.

فضلیت: (کسی که آن را سه بار هنگام شام بخواند، در آن شب تب به وی آسیبی نمی رساند.) صحیح ترمذی ۱۸۷/۳

(سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ: عَدَدَ خَلْقِهِ، وَرِضَا نَفْسِهِ، وَزِنَةَ عَرْشِهِ، وَمِدَادَ كَلِمَاتِهِ)

3بار

معنی: پاک است الله و ستایش می کنم او را به اندازه مخلوقاتش و خشنودیش و وزن عرشش و جوهر سخنانش.

🎀🤍🤲🏻التماس دعا🤲🏻🤍🎀

دعای خالصانه بین دو صلوات و 11 بار یاالله گفتن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
یه بار یه مشکلی داشتم ک تو اتوبوس داشتم در موردش با دوستم حرف میزدم . ی خانومه صدامو شنید بهم گفت من ...

اگ نتیجه گرفتم تا اخرعمر دعات میکنم مرسی❣

🌼از عجایب نی نی سایت:🌼😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین.     ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد. 

حالت‌ که‌ گرفته‌ است

وقتایی‌ که‌ نا آرام و ناراحتی

قرآن را باز کن

بگذار خدا همراهت حرف‌ بزند

خدا‌آرام‌ کردن‌ حال دل من‌ و‌تو‌ را

خیلی‌ خوب‌ بلد است

پس‌ بیا دل هایمان را بسپاریم‌ به او♥️💙

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»شماهم برای ارامش خودم و خانوادم دعا کن

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

امام صادق میگه وقتی جان به گلو گاه برسه و دیگه صبری نمونه از ته دلت خدارو صدا بزن.. مستجاب میشه 

من همیشه تو بدترین شرایط زندگیم این حدیث باعث شده دعا کنم و به حاجت برسم 

میگن تا جایی که میتونی تحمل کن صبر کن بگو توکل به خدا 

اما از یه جایی به بعد نمیتونی تحمل کنی فقط از ته دلت خدارو صدا بزن و بلند خواسته تو بگو.. 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

من دو سه روزی با شوهرم سرسنگین بودیم. دیشب دلم گرفته بود نشستم دعای کمیل خوندم هدیش حردم ب ساحت مقدس امام زمان علیه اسلام و ام البنین و دعا کردم کدورت از بینمون بره و یه خورده گریه کردم. شوهرم از سر کار که اومد..اومد پیشم و آشتیم داد