2777
2789
اخه نمیدونم چراسن ازدواج اینقد اومده پایین همه ی دخترفامیلامون شوهر کردن رفتن مجرده ی فامیل فقط منم ...

اگ خانواده ت میدارن مستقل بشی مستقل شو 

من خانواده م اگه اجازه میدادن تا آخر عمر ازدواج نمیکردم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
چندسال بود شوهرکرد

۲۷

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا اونایی که دیر تر ازدواج میکنن همیشه خوشبخت ترن 

اخه من دلم یکمی آسایش میخواد پدرومادرم خیلی مقرراتین حتی نمیزارن نفس راحتی بکشن وقتی یکی بیاد خواستگاری هزارتا ایراد میزارن

اگ خانواده ت میدارن مستقل بشی مستقل شو  من خانواده م اگه اجازه میدادن تا آخر عمر ازدواج نمیکرد ...

کاشکی اینجوری بود خواهرمن.   

اگه میتونستم نفس راحتی بکشم که غمم شوهرکردن نبود

اخه من دلم یکمی آسایش میخواد پدرومادرم خیلی مقرراتین حتی نمیزارن نفس راحتی بکشن وقتی یکی بیاد خواستگ ...

آره منم دوس داشتم طرف م غریبه باشه اما از غریبه ها هزار تا ایراد میگرفتن 😡

اما وقتی فامیل باشع انگار یه نفر جلو چشاشون گرفته ک بدی هاشو نبینن

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

وا مگه عهد قجر ک دختر ۲۳ ساله از مجرد بودنش حس بد بگیره هر کی تو ی سن ازدواج می کنه دیگه قرار نیست همه مثل هم باشن من خودم تو سن خیلی کم ازدواج کردم همسرم بهترین مرد دنیاس ک اگر صد بار هم ب عقب برگردم باز تنها انتخابمه اما اگه برگردم عقب ب همسرم میگفتم برو ی چند سال دیر تر بیا😁تو لذت ببر از جوونیت خواهر

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
وقتی خانوادت محدودت کنن میفهمی که هنوز تو عهدقجری،😔

عزیز دلم انشاا... ک حال دلت خوب باشه و هر چی ک ب صلاحته بشه من ازتو هم کوچیکترم اما تجربم بیشتر ب خاطر حس الانت و محدودیت از چاله تو چاه نیفتی با ی انتخاب اشتباه ک فقط ازدواج کرده باشی...موفق باشی

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا