2777
2789
همینجوری بخدا میخواستم ببینم فرهنگ کدوم شهرین من خوزستانیم

ماهم زود ازدواج میکنیم بابام سخت گیره خیلی 

من اگ میتونستم مستقل شم اصلا ازدواج نمیکردم 

چون میدونستم چ ازدواج کنم چ نه رسیدن به هدفم....

خودمم موقع خواستگاری اصلا نظر ندادم باورت میشه🥲

خانواده میگفتن ن منم ن اگ آره منم آره 

چون میدونستم نمیذارن با غریبه ازدواج کنم دیگ برام فرقی نداشت که کی باشه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم زود ازدواج میکنیم بابام سخت گیره خیلی  من اگ میتونستم مستقل شم اصلا ازدواج نمیکردم  ...

نه خانواده ام اینجوری نیستن نظر نهایی خودم میدم اگه نپسندم اونا هم قبول نمیکنن ولی محدودیتشون منو اذیت کرده

شماچندسالته؟؟

۲۲

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
نه خانواده ام اینجوری نیستن نظر نهایی خودم میدم اگه نپسندم اونا هم قبول نمیکنن ولی محدودیتشون منو اذ ...

من خیییییییلی محدودم تو در چ حد؟

ب بابام نظرمو بگم میکه هر چی تو بگی ولی مامانم اصلا نمیذاشت با داداشم و بابام حرف بزنم به بابام نظرمو بگم 

از وقتی نامزد کردم احساس میکنم لاغر شدم چون خیلی غصه خوردم باهم بحث داریم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
من خیییییییلی محدودم تو در چ حد؟ ب بابام نظرمو بگم میکه هر چی تو بگی ولی مامانم اصلا نمیذاشت با داد ...

ازلحاظ اینکه همیشه باید باخانواده رفت بیرون تنها بادوستام حق ندارم برم فقط باخواهرام میتونم برم ومادرم پوشش مناسب داشته باشم اونسری دوستام رفتن مسافرت خیلی‌ دوست داشتم برم مشهد خیلی اسرار کردم ولی به هیچ وجه قبول نکردن