شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 عنوان میذارمش زمین ، بیدار میشه 104 بازدید | 14 پست مامانا ، چیکار کنم ؟؟درمونده شدم بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره 1401/09/26 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 عادتش دادی دیگه پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 وای یادم رفته بود اون دوران ،منم دخترم همینجوری بود عادتش دادم به گهواره راحت شدم
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 عادتش دادی دیگه چیکار کنم ؟راهی نیس از عادت بیفته تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 وای یادم رفته بود اون دوران ،منم دخترم همینجوری بود عادتش دادم به گهواره راحت شدم چن ماهگیش این رویه رو انجام دادی ؟دختر من ده ماهشه بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25342 چیکار کنم ؟ راهی نیس از عادت بیفته تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه پستونکو روی پا خوابوندم یا اینکه روی زمین دراز بکش شیر بده . «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
اردیبهشت_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 452 چن ماهگیش این رویه رو انجام دادی ؟ دختر من ده ماهشه من از چهار ماهگی عادتش دادم ،رو پا میخوابونیش؟
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 پستونک و روی پا خوابوندم یا اینکه روی زمین دراز بکش شیر بده . پستونک نمیگیره ، از همون اول نگرفت تا الانرو پا میخوابونمش میذارمش زمین بیدار میشه بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 من از چهار ماهگی عادتش دادم ،رو پا میخوابونیش؟ چه خوب دختر من خیلی خیلی حساسه اصلا تو گهواره نمیموندآره رو پا بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25342 پستونک نمیگیره ، از همون اول نگرفت تا الان رو پا میخوابونمش میذارمش زمین بیدار میشه وای ترکش بده من الان زانو درد دارم .پسر من تا دوسالگی روی پام میخوابید وقتی خوابش میاد مقاومت کن رو زمین شیرش بده تا خوابش ببره «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 چیکار کنم ؟ راهی نیس از عادت بیفته تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه منم پسرم چهارماهشه آنقدر همه بغلش میکردن بغلی شده بود باید تا چهار وپنج صبح میچرخوندمش دیگه کم کم عادتش دادم روزمین الان نمیزارم کسی بغلش کنه بگردونش بزارش رو گهواره یا تاب یا روپا بزارش زمین باهاش بازی کن کم کم خوب میشه پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 وای ترکش بده من الان زانو درد دارم .پسر من تا دوسالگی روی پام میخوابید وقتی خوابش میا ... وای نگووومشکل اینجاس . شیر خودمو نمیخوره. قطع شد بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 منم پسرم چهارماهشه آنقدر همه بغلش میکردن بغلی شده بود باید تا چهار وپنج صبح میچرخوندمش دیگه کم کم عا ... نه . اونموقع ها بغلیش نکرده بودم انگاری الان برا خواب شبش رو پا رو عادت کرده بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 نه . اونموقع ها بغلیش نکرده بودم انگاری الان برا خواب شبش رو پا رو عادت کرده چندماهشه پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
شیربرنجتون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11204 چندماهشه ده ماه بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره