2777
2789
عنوان

میذارمش زمین ، بیدار میشه

104 بازدید | 14 پست

مامانا ، چیکار کنم ؟؟

درمونده شدم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادتش دادی دیگه

چیکار کنم ؟

راهی نیس از عادت بیفته 

تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای یادم رفته بود اون دوران ،منم دخترم همینجوری بود عادتش دادم به گهواره راحت شدم

چن ماهگیش این رویه رو انجام دادی ؟

دختر من ده ماهشه

چیکار کنم ؟ راهی نیس از عادت بیفته  تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه

پستونک

و روی پا خوابوندم 

یا اینکه روی زمین دراز بکش شیر بده .

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پستونک و روی پا خوابوندم  یا اینکه روی زمین دراز بکش شیر بده .

پستونک نمیگیره ، از همون اول نگرفت تا الان

رو پا میخوابونمش میذارمش زمین بیدار میشه 

من از چهار ماهگی عادتش دادم ،رو پا میخوابونیش؟

چه خوب 

دختر من خیلی خیلی حساسه 

اصلا تو گهواره نمیموند

آره رو پا

پستونک نمیگیره ، از همون اول نگرفت تا الان رو پا میخوابونمش میذارمش زمین بیدار میشه 

وای ترکش بده 

من الان زانو درد دارم .پسر من تا دوسالگی روی پام می‌خوابید 

وقتی خوابش میاد مقاومت کن رو زمین شیرش بده تا خوابش ببره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چیکار کنم ؟ راهی نیس از عادت بیفته  تا یک ماه پیش . اینجوری نبود آخه

منم پسرم چهارماهشه آنقدر همه بغلش میکردن بغلی شده بود باید تا چهار وپنج صبح میچرخوندمش دیگه کم کم عادتش دادم روزمین الان نمیزارم کسی بغلش کنه بگردونش 

بزارش رو گهواره یا تاب یا روپا بزارش زمین باهاش بازی کن کم کم خوب میشه

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
وای ترکش بده  من الان زانو درد دارم .پسر من تا دوسالگی روی پام می‌خوابید  وقتی خوابش میا ...

وای نگووو

مشکل اینجاس . شیر خودمو نمیخوره.  قطع شد 

منم پسرم چهارماهشه آنقدر همه بغلش میکردن بغلی شده بود باید تا چهار وپنج صبح میچرخوندمش دیگه کم کم عا ...

نه . اونموقع ها بغلیش نکرده بودم 

انگاری الان برا خواب شبش رو پا رو عادت کرده