2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب همسرتون چیه؟

443 بازدید | 44 پست

بگین ببینم چه خصوصیات خوبی دارن همسرانتون

این تایپک ومیزارم چون زیاد درمورد بدی و رفتاربد میشنویم ومیگیم

یکمم خوبشونو بگیم بلکه یادمون بیادکنار بدیاخوبی های زیادی هم هست

من که ازهمسرم راضیم خدا حفظش کنه مردخوبیه بامن راه میاد

ذاتا مهربون دلسوز با درک و حوصله و لارج😁

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مرتب و منظمه هیچ کاری رو پشت گوش نمیندازه چه کارای خونه چه اداری جایی خراب شه سریع یه نفر رو میاره درست کنه چون پدر خودم اینطور نبود ‌و ما خیلی عذاب میکشیدیم این ویژگی همسرم رو دوست دارم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

پول خرید خونه رو میزنه تو کارت خودم که خودم خرید کنم. همیشه میترسیدم شوهری کنم کارت خرید خونه دست خودش باشه🤣🤣🤣 استرس میگیرم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

حامی ،خوش ذات ،لارج ،در بعضی موارد توجیح ،عدم وابستگی افراطی به خانواده ،عدم استفاده از دود و الکل ،اعتقاد به حلال و حرام ،تلاشگر 

فعلا همینا یادمه 

البته بدی هم زیاد داره که جاش اینجا نیست 

همیشه تو هرتصمیمی خودشو جای من میذاره نظر میده درحدیکه گاهی حس میکنم این بشر خود منه

ادم لارجیه ادم خوش برخوردیه منظمه بی ادب نیست با ارامش صحبت میکنه هیچوقت صدای بلندشو نشنیدم 

و درموارد مالی صداقت داره 

سرزمین عجایبه اینجا 👁