2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب همسرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من دوست و رفیق زیاد داره،اهل دود و ...هم تاحدودی در مواقع خاص هس ک خودم خبر دارم😂 آزادم، گیر ...

خوبه باز میگه علاقه رو تو رفتار بابد دید شوهر من میگه عشق پشمکه وجود نداره زن و شوهرم باهم هستن چون هستن دلیل نداره😂😂😂😂😂😂😂

سرزمین عجایبه اینجا 👁
ینی همش با داد حرف میزنه؟ مثلا داد میزنه عشقمممم چایی رو بیار🤣🤣🤣🤣🤣

مرد خوب ومهربونیه دوسشم دارم خیلی ولی سر کوچکترینننن چیزی عصبی میشه ودادمیزنه 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
آخری خیلی مهمه که دمش گرم😂👌🏻

اره واقعا خودشم میگه سربچه ها خیلی کمکت کردم ساعت۶ صبح میره سرکار موقعی که نوزاد داشتیم شبا تا دو سه بیدار می موند بچه رونگه داری میکرد بچه خیلی دوست داره

خوبه باز میگه علاقه رو تو رفتار بابد دید شوهر من میگه عشق پشمکه وجود نداره زن و شوهرم باهم هستن چون ...

واااای😂😂😂😂چه حرفیییی انصافا اینم جای تأمل و تفکر داره🤣🤣🤣

اینی ک من دارم باهاش زندگی میکنم بخدا اصن یه موجود خاصه،بارها بهش میگم فقط خدا میتونه تورو بشناسه

اینایی ک میگن شوهرامون ابراز احساسات میکنه و رمانتیکه و...اینا اصلا در مخیلاتم نمیگنجه🤣😬 بعد یه مدت آدم شبیه طرف مقابلش میشه ،الان خودمم بیشتر عمل برام مهمه...یااینکه اوایل گیر میدادم به یه چیزایی(🥂🚬)ولی بعدش دیدم نه حد تعادل رو رعایت میکنه خودمم اوکی شدم😂 در کل آدم باید با یچیزایی کنار بیاد که نه خودش خسته بشه نه طرف مقابلو خسته کنهه

این حرف همسرتونم خوب بودااا🤣🤣🤣

واااای😂😂😂😂چه حرفیییی انصافا اینم جای تأمل و تفکر داره🤣🤣🤣 اینی ک من دارم باهاش زندگی میکنم بخ ...

دیگه گفتم بدونی همیشه بد از بدتر هست🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سرزمین عجایبه اینجا 👁