2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین

147 بازدید | 20 پست

شوهرم امشب نیومد خونه سرکار بود اومدم خونه مادرم اینقدر  تز شوهرم بد گفتن که نمیدونم اون به مادرش همچی میگه تو رو خنگ داره به روت نمیاره اینا منم زنگ زدم باهم دعوا شدیم 🥺😔 نمیدونم چیکار کنم کمتر  تحت تاثیر حرفا مادر پدرم قرار بگیرم. چند باره داریم دعوا میکنم هر وقت میام بحث شوهرمو وا میکنن میگن تو خرج نمیکنی برات خرج نمیکنه خب بگم نداریم بعد میبینم اره چرا خرج نمیکنه اینا اه خیلی اعصابم خورده  شبا یم که سرکاره نمیتونم تو خونه تنها باشم میام اینجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تقریبا اینطوری بودم الان کمتر میام و تنها میمونم از وقتی بچه‌دار شدم

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

منم تقریبا اینطوری بودم الان کمتر میام و تنها میمونم از وقتی بچه‌دار شدم

من اینقدر استرس دارم فشار روحی بهم وارد میشع که میگم از اینا از اخر بچه دار نمیشم . برا منم دعا کن بچه دار بشم

ببین اشتباهت اینجاست اجازه نده درمورد شوهرت حرف بزنن البته بی احترامی هم نکن.بعدشم قرار نیس کسی چیزی ...

نه من نمیگم مادرم اینو گفت اینا بهش میگم چرا این کارو نکردی چه وضعشه و دعوا شروع میشه .  تحساس میکنم به مادرش میگه همچی  منم گفتم چرا میگی اینا میگه من نمیگم 

خواستم تنها باشم مادرم میگه شب میترسی بیا اینجا  

بگو اینجوری اعصابم راحته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

وقتی حرف همسرت میشه بگو مامان راستی از فلانی چخبر؟ بحثو عوض کن بعدم با خنده بگو مامان جان شوهرمه هااا این حرفا چیه میزنی

من تجربه دعوا رو حرف دیگرانو دارم درحدی که ب طلاق داشت میرسید اما خب فهمیدم خوب و بد شوهرم تف سربالاس تو یقه خودمه هیچ جا نباید بگم چون باعث دعوا میشه وقتی قراره زندگی کنی چ دلیل داره بقیه اجازه بدم راجب شوهری که همه زندگیش برات میذاره نظر بدن حتی مادر یا پدرت

سرزمین عجایبه اینجا 👁
ببین اشتباهت اینجاست اجازه نده درمورد شوهرت حرف بزنن البته بی احترامی هم نکن.بعدشم قرار نیس کسی چیزی ...

اخه چجوری با احترام بگم امروز گریه کردم بعد بحث  نمیدونم دیگه چیکار کنم 

ببخشید عزیزم اینو میگم ولی فک‌کنم‌ خیلی کم‌سن یا بی تجربه باشی.تا الان هرچی شده عیب نداره ولی از الان به بعد عوض شو.نذار کسی ب حریم خصوصی تو و شوهرت وارد بشه چ برسه دخالت‌کنه حتی پدر مادر.واسه همینه ک اکثر زندگیا سر هیچ و پوچ ب جدایی میکشه دورازجون.پدرمادرا از سر دلسوزی خراب میکنن رابطه ها رو 

دوست داشتی از طرف مادرشوهرتم این حرفا زده میشد و شوهرت زنگ‌میزد اوغات تورو داغون میکرد.

مردی که شبانه روز کار میکنه نباید از آرامش دور باشه.مشکل اولت اینه که خیلی میری خونه پدر مادرت همین باعث میشه متوجه نشن که تو زندگی جدا داری واون دختر مجرد قبل نیستی مشکل دومم اینه ک‌قوی نیستی پشت شوهرت باش به کسی بی احترامی نکن ولی اجازه هم نده دخالت کنن

یبار برادر من میخواس از شوهرم انتقاد کنه خییییلی محترمانه بهش گفتم مشکل شخصیمه خودم من باهاش کنار اومدم شما نگران نباشید دیگه اول و اخرش شد

ببخشید عزیزم اینو میگم ولی فک‌کنم‌ خیلی کم‌سن یا بی تجربه باشی.تا الان هرچی شده عیب نداره ولی از الا ...

حرفتو قبول دارم. من ۲۴ سالمه  .میدونی تو خونه ما اینجوزی باید بزاری حرفاشو بزنه وگرنه دعوا میشه  بعد من بتونم اینو از تو کلم بیرون کنم حرفاشو خوبه تموم میشه ولی متأسفانه  عصبی میشم .با خودم گفتم دیگه نیام ولی آخه شوهرم بیشتر شبا نیست  

به برادرمم میگم بیا خونم وایتا میگه نمیتونم. نمیدونم دیگه کم آوردم میگم فقط برا خواب بیام پیششون بهتر نیست ؟