2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
حرفتو قبول دارم. من ۲۴ سالمه  .میدونی تو خونه ما اینجوزی باید بزاری حرفاشو بزنه وگرنه دعو ...

اگر بتونی کمتر بری خیلی بهتره.یا مثلا خدایی نکرده مشکلی چیزی بود بین تو و همسرت( بالاخره تو همه خونه ها هست )جلوی خانوادت نگو.هرچی احترام شوهرت بیشتر حفظ بشه برا ارامش خودت بهتره.

یا مثلا اگه دارن صحبت میکنن بحثو عوض کن سریع.به بهونه دسشویی چیزی ترک کن چند دیقه ای جمع رو 

یا همون‌موقع ک دارن چیزی میگن تو ذهنت خوبی هاشو بیار بگو این چیزی ک مامان اینا میگن به  اون در 

گناه داره اونم اگه سر چیزای کوچیک سر کار ناراحتش کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر بتونی کمتر بری خیلی بهتره.یا مثلا خدایی نکرده مشکلی چیزی بود بین تو و همسرت( بالاخره تو همه خونه ...

ممنونم ازت خیلی کمکم کردی 💜 . اره اگه بتونم فقط برا خواب بیام پیششون هم خوبع زود بخوابم

ممنونم ازت خیلی کمکم کردی 💜 . اره اگه بتونم فقط برا خواب بیام پیششون هم خوبع زود بخوابم

قربونت عزیزم ان شالله درست میشه نگران‌نباش

یه چی بهت میگم خواهرانه

من ۲۴روز بخاطر سقط و بارداری خارج از رحمم خونه مامانم اینا بودم 

کلیییی بهم رسیدن داداشام از گل کمترم نگفتن اشاره میکردم همه‌چی حاظر بود چون شوهرم بهم دور بود هربار ک میخواستم برم دکتر یا بیمارستان یا ازمایشگاه سریع میبردنم میخوام بهت بگم یعنی همههه چیو در حقم تموم کردن ولی آخرش وقتی اومدم خونه خودم آرامش گرفتم 

این دوسه شبی ک تو تخت خودمم در کنار شوهرمم آروم ترم اختیار زندگیم دستمه با اینکه ۲۳سال تو اون خونه بودم و بزرگ شدم 

میخوام بهت بگم هرچی ام ک بگن و بشه نذار خدایی نکرده زندگیت سر حرفای خاله زنک بهم بخوره چون هیچ جااااا خونه خودت نمیشه

قربونت عزیزم ان شالله درست میشه نگران‌نباش یه چی بهت میگم خواهرانه من ۲۴روز بخاطر سقط و بارداری خا ...

انشاءالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده ،🌷ممنونم عزیزم