2777
2789
عنوان

آدمای تنبل خیلی رو اعصابمن😣🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 54 پست
منو ببخش اگه رو اعصابتم😐😂

😂😂😂😂وای ...بخدا مرتب کردن خونه به شدت رو ارامش اعصاب تاثیر میزاره یه بار پاشی آهنگ بزاری خونه رو بسابی به جونم دعا میکنی ...فقط یه بدی داره دلت نمیاد دیگه کسی بشینه رو مبل😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تمیز هستم ولی نه در حد شما 

همسرم اصلا اهل کمک دادن نیست یعنی اصلا مهمون طوری میاد میشینه ودستور 

۴تا بچه دارم 

تازه مادرشوهر هفتگی سر زده خونه من هست ضعف اعصاب گرفتم از بس حرص خوردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
😂😂😂😂وای ...بخدا مرتب کردن خونه به شدت رو ارامش اعصاب تاثیر میزاره یه بار پاشی آهنگ بزاری خونه رو ...

اووقت من با ۴تا بچه وخونه ای که همیشه در حال مهمون ورفت وآمد هست چه کنم

من تمیز هستم ولی نه در حد شما  همسرم اصلا اهل کمک دادن نیست یعنی اصلا مهمون طوری میاد میشینه و ...

الهی من بگردم💋

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
اووقت من با ۴تا بچه وخونه ای که همیشه در حال مهمون ورفت وآمد هست چه کنم

اگه دستم به اون مهمونات برسه خودم میدونم چیکارشون کنم

هیچ کس حق نداره فرشته ی منو اذیت کنههههههه🤨

وای هنوز بچه نداری اینطور میگی . من دو تا دختر کوچیک و بغلی اذیت کن دارم مدام میریزن و یک لحظه مهلت ...

اره من نمیدونم قراره چی بشه ولی اخه من خواهرم با ۳تا بچه خونش همش برق میزنه😶🙁نمیتونه اصلا کار نکنه حتی اگه دو دقیقه نشینه البته بچه هاشم خیلی خوب تربیت شدنا هرگز دست به وسایل خونه نمیزنن ک بهم بریزن 

من تمیز هستم ولی نه در حد شما  همسرم اصلا اهل کمک دادن نیست یعنی اصلا مهمون طوری میاد میشینه و ...

من از اول از شوهرم کار کشیدم وقتی مهمون اومده اونم عادت کرده خودش سریع پامیشه شاید بتونی تغیر ش بدی

سلام قشنگم  خوبی چه خبرا روبراهی

سلام عزیز دلم

الحمدلله 

ممنونم شما و خانواده ی محترمتون خوبین؟ اون فنچ کوچولوت چطوره؟ 

سلام عزیز دلم الحمدلله  ممنونم شما و خانواده ی محترمتون خوبین؟ اون فنچ کوچولوت چطوره؟

خوبن خداراشکر 

یک سال ودوماهه هست دست بوسه گلی خانم

😂😂😂😂وای ...بخدا مرتب کردن خونه به شدت رو ارامش اعصاب تاثیر میزاره یه بار پاشی آهنگ بزاری خونه رو ...

نه سنم کمه    ولی خیلی تنبلم صبحا حوصله ندارم برم دستشویی😂

سال دیگه باید دنبال یه کلیه ی جدید باشم😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای