2777
2789
عنوان

آدمای تنبل خیلی رو اعصابمن😣🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 54 پست
خداروشکر منم تمیزو مرتبم تعریف از خود نباشه اگه یذره کار داشته باشم و خونم نامرتب باشه خودم بهم میر ...

اره منم استرس میگیرم فک میکنم الان یکی میاد میگه وای رفتم خونه فلانی حالم بهم خورد🥴😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاالان گاز و دستشویی وحمام ونشستم ۱۱ساله

پس کی میشورع

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من تبلبم و  بی‌نظم اما کثیف و چندش نه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اره منم استرس میگیرم فک میکنم الان یکی میاد میگه وای رفتم خونه فلانی حالم بهم خورد🥴😂

من معتقدم خونه یه خانم خانه دار باید همیشه تمیز و مرتب باشه جوری که انگار هر لحظه منتظر مهمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کار های خونه که با شوهرمه 

ولی کلا کاری به زندگی کسی ندارم 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
🤩🤩🤩🤩🤩خسته نباشید...من به سینکم بعد هربار ظرف شستن پودر ماشین میزنم الان چند ساله بعد هربار شام ...

مرسی عزیزم

بله وقتی مرتب بشوری و خشکش کنی هیچوقت رسوب نمیگیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم مثل تو ام اسی 

البته مجردم ک بودم تنبلی نمیکردم

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...