2777
2789
عنوان

سرفه های خشک پسرم

1271 بازدید | 23 پست

سلام شبتون خوش، 

پسرم 2هفته قبل بردم دکتر دارو داد و اسپری بینی و دهان بعد تموم شدن قرصش دوباره سرفه میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه دیگه واقعا از دارو دادن خسته شدم و پسرم ضعیف شدن پیام های دوستان خوندم شربت پدی کاف خوبه؟ آیا کسی استفاده کرده و تاثیر داشته؟ 

راستی پسرم 6سالشه و مهدم میره 

عزیزم حتما پیش یه فوق تخصص کودکان ببر، معاینه کنه دارو بده. این ویروس جدید متاسفانه فقط بچه هارو درگیر میکنه و نشانه هاشم تب و سرفه ست.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

وای منم دیوانه شدم از بس دارو خورده پسرم. 

بینی ش شدیدا گرفته و توی خواب خیلی اذیت میشه.

پدی کاف رو قبلا داده دکتر به پسرم برای سرفه.

خوب شد با اون دارو خداروشکر 

اما الان از بس هوا آلوده س انگار مریضی ها خوب نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پسرت دوهفته است دخترم چهل روزه خوب نمیشه کامل تازه هفته قبل خوب شد رفت مدرسه از چهار شنبه دوباره سرفه داره اب بینی ش به صورت خلط میاد بینی ش کیپ میشه نمیتونه با نفس بکشه سرفه میزنه نمیدونم واقعا خسته شدم

مصطکی اصل اگر پیدا کنی مثل کندر هست کارخونه ای نباشه.‌ خوبه بدی

هوا هم آلوده است ممکن از اون باشه..

بوخور بزار براش

4تخم از عطاری بگیر. دم کن بده بخوره

گلاب هم برای سرفه خوبه

پنیرک و اویشن و گل گاو زبان دم کن بده خیلی خوبه

ولی واسه سرفه هاش؛ بِه دونه بگیر از عطاری چندتا دونه بریز تو استکان، یه کم آب جوش هم بریز درش و ببند یکی دوساعت بمونه. اون مایع ژله ای که ازش درست میشه با سرنگ بهش بده‌...عاااالیه، من به پسرم میدادم. درجا سرفه هاش قطع میشد. زودم خوب شد...ولی دخترم نمیخوره هرکاری میکنم، و همچنان یکماهه داره سرفه میکنه😓

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عزیزم حتما پیش یه فوق تخصص کودکان ببر، معاینه کنه دارو بده. این ویروس جدید متاسفانه فقط بچه هارو درگ ...

متخصص اطفال بردم دارو داد ولی از دیروز دوباره سرفه میکنه وقتی خلیلم دارو میده بدن بچه مقاوم میشه در برابر و دارو و دیگه جواب نمیده 

وای منم دیوانه شدم از بس دارو خورده پسرم.  بینی ش شدیدا گرفته و توی خواب خیلی اذیت میشه. پ ...

دستگاه بخور برای گرفتگی بینی عالیه حتما شبا استفاده کنید بازم خداروشکر پسرتون خوب شده

وای خدا یعنی دوباره دارو بدم یعنی افسردگی گرفتم تب نداره  به نظرت دوباره ببرمش

ببر تا بدتر نشده

دارو گیاهی هایی که بالاتر گفتم هم خوبه..

ما پوستمون کنده شد تا خوب بشیم.‌. هممون گرفتیم‌..

دستگاه بخور برای گرفتگی بینی عالیه حتما شبا استفاده کنید بازم خداروشکر پسرتون خوب شده

پارسال عید سرما خورد و سرفه داشت با این شربت خوب شد

الان دوماهه بینی ش خوب نمیشه 

دکنر مگه آلرژیه 

بخور دائم روشنه 

کلی شربت و اسپری مصرف کردم.

قطره منتول 

اصلا تاثیری ندارن

دیوانه شدم

خوبه پسرت دوهفته است دخترم چهل روزه خوب نمیشه کامل تازه هفته قبل خوب شد رفت مدرسه از چهار شنبه دوبار ...

منم واقعا دیگه خسته شدم پسرم 1ماه قبل دوبار دکتر عمومی بردم همونه ول نکرده نمیدونم این چه ویروسی ول کن نیست

منم پسرم خوب میشه دوباره میفرستم مهد میگیره

ببر تا بدتر نشده دارو گیاهی هایی که بالاتر گفتم هم خوبه.. ما پوستمون کنده شد تا خوب بشیم.‌. هممون ...

اره حتما فردا میبرم بخدا همه چیزارو امتحان کردم دخترمم همه چی میخوره هرچی بهش میدم میگه مامان بده بخورم زودتر خوب بشم خودشم خسته شده