پسرم 2هفته قبل بردم دکتر دارو داد و اسپری بینی و دهان بعد تموم شدن قرصش دوباره سرفه میکنه کسی میتونه راهنمایی کنه دیگه واقعا از دارو دادن خسته شدم و پسرم ضعیف شدن پیام های دوستان خوندم شربت پدی کاف خوبه؟ آیا کسی استفاده کرده و تاثیر داشته؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه پسرت دوهفته است دخترم چهل روزه خوب نمیشه کامل تازه هفته قبل خوب شد رفت مدرسه از چهار شنبه دوباره سرفه داره اب بینی ش به صورت خلط میاد بینی ش کیپ میشه نمیتونه با نفس بکشه سرفه میزنه نمیدونم واقعا خسته شدم
ولی واسه سرفه هاش؛ بِه دونه بگیر از عطاری چندتا دونه بریز تو استکان، یه کم آب جوش هم بریز درش و ببند یکی دوساعت بمونه. اون مایع ژله ای که ازش درست میشه با سرنگ بهش بده...عاااالیه، من به پسرم میدادم. درجا سرفه هاش قطع میشد. زودم خوب شد...ولی دخترم نمیخوره هرکاری میکنم، و همچنان یکماهه داره سرفه میکنه😓
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟