2777
2789
عنوان

سرفه های خشک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واسه سرفه هاش؛ بِه دونه بگیر از عطاری چندتا دونه بریز تو استکان، یه کم آب جوش هم بریز درش و ببند ...

همه رو امتحان کردم 1هفته فقط دونه به و آویشن دم میکردم و میدادم 

متخصص اطفال بردم دارو داد ولی از دیروز دوباره سرفه میکنه وقتی خلیلم دارو میده بدن بچه مقاوم میشه در ...

بله میدونم ولی چاره نیست متاسفانه. تا داروهم نخورن خوب نمیشن. دختر من یکماهه خوب نمیشه دیگه آخر چهارشنبه یه فوق تخصص عفونی اطفال بهم معرفی کردن بردم پیش اون. گفت یه درجه خفیفی از برونشیت هستش. دوتا اسپری نوشت که یکیش و پیدا نکردیم متاسفانه، شربت گیاهی هانی تیم(ترکیب عسل و آویشنه)، با آزیتروکم ۲۰۰، خداروشکر الان خیلی بهتره. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همه رو امتحان کردم 1هفته فقط دونه به و آویشن دم میکردم و میدادم 

روتارین هم خیلی خوبه. لامصب معجزه میکنه. اگه پیدا کنی بگیری عالیه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بله میدونم ولی چاره نیست متاسفانه. تا داروهم نخورن خوب نمیشن. دختر من یکماهه خوب نمیشه دیگه آخر چهار ...

آره ببینم خیلی سرفه میکنه حتما میبرم آخه پدر خودم آسم داره ازهمون میترسم ارثی باشه

فعلا که تو خواب خیلی سرفه نمیکنه فردا برم دستگاه بخور گرمم بخرم بخور سرد دارم که خوب نیست