2777
2789
عنوان

خاستگار ( عجیبه برام)

369 بازدید | 30 پست

دخترا بیاید بگید خاستگاراتون از کجا باهاتون اشنا میشن و ازتون خوششون میاد؟ اصن خاستگار دارید؟ من خودمو دوستام همه چی تمومیم ولی خاستگار نداریم😂بنطرتون مشکل چیه؟ خیلی برام سواله واقعا

همین امروز یه خاستکار داشتم باهاش حرف زدم به دلم نشست نه خرفاش نه چهرش

دانش اموزای عزیز دقت کنید من انشا نویسی خیلی خوبی دارم جوریکه ۲۰ رو حتما میگیرید اگه خاستید بهم پیام بدید هزینه ام خیلی کم در حد ۴/۵هزار ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خواستگار ندارم

علاقه ای ام ندارم حس بدی بهم دست میده احساس تجاوز کلا از مرد ها خوشم نمیاد و چون سمت مرد ها نمیرم خواستگار ندارم اقوام ام تفاوت سنیشون با من به شدت زیاده خب 

چه بهتر

ازدواج فامیلی چیه اه اه

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

ببین دوره زمونه با ۲۰سال پیش فرق کرده الان خواستگاری سنتی خیلی کم شده اکثرا خودشون اشنا میشن حداقل دورو بریای من اینجوری ازدواج کردن تو دانشگاه سره کار این ور اونور بالاخره با یکی اشنا شده

دلم میخواد مثل فیلما عاشق شم😑

میخوام اون مخ بزنه به سختی بدستم بیاره

🤕🤕😓😓

واقعا برا منم سواله چرا بعضیا هیچی ندارن ولی پسرا دنبالشونن

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬
عزییزم😍به سلامتییی

میگم به دلم ننشت 😑 نه اخلاقش نه چهره اش 

دانش اموزای عزیز دقت کنید من انشا نویسی خیلی خوبی دارم جوریکه ۲۰ رو حتما میگیرید اگه خاستید بهم پیام بدید هزینه ام خیلی کم در حد ۴/۵هزار ❤️