خانوم_آبی مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 عنوان کسی حال و حوصلشو داره حرف بزنیم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 96 پست سلام.خیلی دلم گرفته.شوهرمم سرکاره و مادرشوهر پیشمه اصلا حوصله ندارم.خواهر و برادرم هم خونه مامانمم.خوش به حالشون هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/ 1401/09/25 | 22:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستی_فرهمند عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 4990 تازه ازدواج کردی؟ من یک ماهه عروسی کردم انقده دلم میگیره شبا
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 امان ازتنهایی واقعا هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 تازه ازدواج کردی؟ من یک ماهه عروسی کردم انقده دلم میگیره شبا نه عزیزم 5 ساله.کااامل درکت میکنم .منم اونجوری بودم.به مرور بهتر میشه.سعی کن برا خودت سرگرمی درست کنی تو خونه ات هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
گل_محمدی۹۹۸۹ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 3036 از مادر شوهر داری و دخالت خانوادهها تجربه داری؟ که به ما هم بگی
mlinaa عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 62 کسی حوصلش نکشید باهام حرف بزنه؟ بیا صحبتکنیم ، وقتایی ک دلت گرفته چجوری خوب میشی vv)
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردی؟ 235 ساله عروسی کردم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
مهستی_فرهمند عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 4990 نه عزیزم 5 ساله.کااامل درکت میکنم .منم اونجوری بودم.به مرور بهتر میشه.سعی کن برا خودت سرگرمی درست کن ... سرگرمی نمیتونم سرکار میرم ۸۰ درصد انرژیم میره خونه مادرمم نرم داغون میشم اونم تنهاست کسی رو نداره
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 بیا صحبتکنیم ، وقتایی ک دلت گرفته چجوری خوب میشی با آهنگ.فیلم دیدن.حرف زدن هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ghasedakeazad عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 680 کسی حوصلش نکشید باهام حرف بزنه؟ سلام خب درباره چی حرف بزنیم
ملقب،به،آنجلینا،جولی عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 257 کسی حوصلش نکشید باهام حرف بزنه؟ من هستم سر صحبت بام باز کن😬 خدایا خدایی کن و دل مامان بابامو نذار بشکونم اونا از جونشون واسه پیشرفتم مایه گزاشتن حالا بزار رتبه کنکورم خستگی از تن هممون در کنه
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 شغل شوهرت چیه کارمنده گلم هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 سلام خب درباره چی حرف بزنیم نمیدونم.هرچی دوس داری هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/