2777
2789
عنوان

دعای پدر و مادر در حق فرزند

1542 بازدید | 76 پست

دوستان مگه پیامبر و معصومین خودشون نگفتن هر وقت چیزی میخوایین از پدر و مادرتون بخوایین براتون دعا کنن. پس چرا برا من نمیشه پدر و مادرم ۲۴ ساعت شبانه روز برای کارام دعا میکنن حتی شده مادرم با کلی گریه برای من دعا میکنه ولی هیچ جواب نگرفتم واقعا ادم بدی هم نیستم و اونا هم خیلی مهربونن هر کمکی از دستشون بربیاد برای بقیه میکنن. وقتی صبح میبینم دارن برا من دعا میکنن و یا وقتایی که پیششون نیستم کلی نذر میکنن که خدا کمک دخترمون کن خیلی شرمندشون میشم. من اون لحظه که صداشون میشنوم گریه میکنم بارها خدا را قسم دادم به بزرگیش که به خاطر پدر و مادرم هم شده به این بنده روسیاه کمک کنه  ولی هیچ پشرفتی نیست تو کار و زندگیم

موندم حکمتش چیه بخدا من اونقدرا هم بد نیستم که خدا حتی صدا پدر و مادرمم نمیشنوه و سر پیری جای اینکه بشم کمک کارشون شدم دغدغه شون. شما میگین چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دعا کنی نگیر

مطمین باش به صلاح نیس

ضمنا در جواب دعا، خدا جوابش ذر جای دیگه بهت میده

یه خانم جوون بود شهر ما خوشگل کارمند همه چی تموم ماشین داشت

همه ارزوش داشتن

چند سال پیش ازدواج کرد

هفته قبل با دو تا بچه کوچک ، بر اثر سرطان فوت کرد

کسی فکرشم نمیکرد

اگه دعا کنی نگیر مطمین باش به صلاح نیس ضمنا در جواب دعا، خدا جوابش ذر جای دیگه بهت میده یه خانم ج ...

خوب واقعا سخته ببین من خیلی درسخونم با رتبه تک رقمی ردم میکنن برا دکترا

از اون طرف کارم اصلا جور نمیشه

داره ۳۲ سالم میشه ازدواج نکردم و شدم دغدغه پدر پیرم.

بخدا من یه سرگرمی داشته م ک اونا اینقد بخاطرم ناراحت نباشن راضیم ولی خب نمی دونم چکار کنم به هر دری میزنم بیته ست

من نمیدونم ولی خدا از پدر و مادرت بزرگتره اون قدر که پدر و مادر بچه شون دوست دارن خدا هزار برابرش بن ...

دیدن ناراحتیشون نابودم میکنه من میدونم خدا بنده هاشو دوست داره ولی ظرفیت من کمه 

باور کن دیدن گریه مادرم برای من و زندگیم . راه نفسمو می بنده 

اگه دعا کنی نگیر مطمین باش به صلاح نیس ضمنا در جواب دعا، خدا جوابش ذر جای دیگه بهت میده یه خانم ج ...

تو تایپیکتون گفتین محکوم به تنهایی هستین چرا

شما هم مشکلی دارین؟