2777
2789

مشغول با کارم ولی بدون مدرک و تجربی .نیاز هست درس بخونم؟

اگه بخوان جای دیگه برم سرکار یا ارتقا بگیرم نیاز به مدرک هست؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابدارم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
بستگی داره کار الانت چیه؟ درآمدت چقدره؟ رسمی هستی؟

حسابدارم

رسمی نیستم و تقریبا یه ساله مشغولم .تجربی یه چیزایی بلدم ولی علمشا ندارم

رشته مفید و مرتبط با کارت بخونی ضرر نمیکنی

حسابدارم الان ولی تجربی موندم درسشان بخونم یا نه 

سوال منم هست بدون تحصیل بهترین شغل رونمیتونم داشته باشم ولی بدون دوستام که میرم حس میکنم یک جورین حس ...

منم دیقا همینم تز ۱۷ سالگی رفتم سرکار 

ولی دوستام همشون درس خونده ان

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀