2777
2789

حتما قبل عمل پیش چندتا فوق تخصص غدد برید مطمئن شید نظر همشون عمل و جراحیه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چیه مامان من میگه مشکل قورت دادن دارم و انگار ی چیزی تو گلومه و ی وقتایی هم حس خفگی داره اگر ...

من گلوم باد کرده ولی مشکل بلع ندارم.

چهارتا ندول داشتم

جامد هم بودن

ندول هم گرم بود.

من یک ندول خیلی بزرگ یک سمت تیروییدم داشتم. خوش خیم بود و عملکرد تیروئید هم نرمال بود. بعد از حدود ۶سال به تدریج خیلی بزرگ شد و دیگه موقع دراز کشیدن به کمر یا ورزش احساس خفگی می کردم. برای همین دکتر توصیه کرد که عمل کنم. ۶ ماه پیش نیمی از تیروئید را برداشتند. عمل آسونی بود و ۴۵ دقیقه طول کشید. حدود ۱ هفته هم درد گلو و گردن داشتم. بعد از عمل، هم خوشبختانه نیمه باقیمانده تیروئید جبران هورمون ها را کرده و نیاز به دارو نداشتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
باید سونو و عکس برداری و ازمایش خون بده ببره دکتر غدد احتمالا ایشون هم عمل باید کنن

آزمایش خون دادم قند و چربی داره و تیروئید کم کار تیروئیدش 0.5بود سونو شکمی کاملم بردم فقط سنگ صفرا داشت که همه چی خوب بود

آزمایش خون دادم قند و چربی داره و تیروئید کم کار تیروئیدش 0.5بود سونو شکمی کاملم بردم فقط سنگ صفرا د ...

سونو شکمی اخه خواهر :)

سونو گردن باید انجام بده، سونوی تیروئید و پاراتیروئید

میترسم دور از جون سرطان باشه

من مدتیه درگیرشم

اطلاعاتم بدردت میخوره حتما

بادگردگی گردن بخاطر گواتر یا ندول هست.

ندول یه جور کیسته که با نمونه برداری مشخص میشه.

حدود نود درصدش خوش خیمه

ده در صد بدخیم

که هر دوتاش درمان داره و کسی تا حالا نبوده که خوب نشه.

من خودم فقط استرس بیهوش شدن رو دارم.